-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hunt the Wolf“ ketvirtą dieną iškritęs sniegas sukėlė problemų

„Hunt the Wolf“ varžybose dalyvaujantys lietuviai toliau skina pergales: trys „ATV Fanai Racing Team“ komandos nariai ketvirtame etape finišavo greičiausiųjų dešimtuke, tačiau Antanui Kanopkinui nepasisekė – jis etapo nebaigė.

A.Kanopkinas patyrė avariją ir nusprendė geriau nefinišuoti ketvirtą dieną, bet spėti suremontuoti gedimus ir pasirodyti pilnu pajėgumu paskutiniąją, penktąją „Hunt the Wolf“ dieną.

Tačiau kitiems trims „ATV Fanai Racing Team“ komandos nariams diena buvo itin sėkminga: jie visą laiką važiavo lyderių gretose ir tik iki finišo likus šimtui metrų įstrigo. Čia laukė bene sudėtingiausia visos dienos kliūtis, itin status nusileidimas nuo kalno, kuris lietuviams pakišo koją ir jie finišavo nuo lyderio atsilikę apie minutę.

Nepaisant to, „Hunt the Wolf“ „Crossover“ klasės įskaitoje Tomas Kaubrys, Paulius Vaišneideris ir Mindaugas Veiveris po keturių etapų užima 2-4 vietas.

Paskutinę dieną A.Kanopkinas, nebekovosiantis dėl aukščiausių pozicijų, seks paskui komandos narius ir padės jiems sudėtingose vietose – pavyzdžiui, stumiant motociklą ar persikeliant per sudėtingas vietas.

„Extreme“ klasėje dalyvaujantis lietuvis Mindaugas Lelys šioje įskaitoje užima dešimtą vietą ir paskutinę varžybų dieną turi vienintelį tikslą – finišuoti. Dėl podiumo jis jau nebekovoja, čia vietas jau išsidalijo du rumunai ir amerikietis, kurie jau gerokai atitolo nuo varžovų. Pirmąją vietą „Extreme“ klasėje užima rumunas Radu Lungu, kuris „Hunt the Wolf“ varžybose turėtų nugalėti jau trečią kartą iš eilės.

VIDEO: „Hunt the Wolf“ ketvirtą dieną iškritęs sniegas sukėlė problemų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius