-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iki „Stunt Riding 6k Euro Cup“ renginio liko dvi dienos

Jau vos už poros dienų į Kauno „Žalgirio“ areną susirinks akrobatinio motociklizmo profesionalai. Jie nesistengs įveikti rato greičiau, kaip įprasta matyti lenktynių trasose. Iš tikrųjų, greitis turės visai mažai įtakos būsimiems laimėtojams.
Lukasz Belz
Lukasz Belz / Organizatorių nuotr.

„Stunt riding 6K Euro Cup“ renginio metu dalyviai rodys viską, ką moka geriausio, įveikdami fizikos dėsnius ir atlikdami įspūdingus akrobatinius triukus ant savo plieninių žirgų.

Dalyviai gali surinkti iki 300 taškų. Kiekvienas atliekamas triukas — vertinamas:  dalyviams skiriamas laikas kvalifikaciniams važiavimams, kurie užtruks po 3 minutes. „Stoppie“, „Wheelie“, „drift“, „burnout“ —  elementai, kuriuos norėdami surinkti maksimalų taškų skaičių, turėtų panaudoti dalyviai.

Organizatorių nuotr./Motobolas
Organizatorių nuotr./Motobolas

Iš viso į renginį užsiregistravo gražus dešimtukas dalyvių ne tik iš Lietuvos, bet ir Lenkijos bei Čekijos. Vienas dalyvių – Martin Kratky, praeitais metais pasaulio čempionate laimėjęs antrąją vietą, žiūrovams žada išskirtinį pasirodymą, nepaliksiantį abejingų.

Žiūrovams nebus kada nuobodžiauti: „Stunt Riding 6k Euro Cup“ dalyviai ilsėsis, „Žalgirio“ arenoje kovos dvi pagrindinės Lietuvos motobolo komandos.

Iš jų suformuota rinktinė mėnesio gale išvyksta į Vokietijoje vykstantį čempionatą atstovauti Lietuvą. Latvijos BMX dviračių asai atliks įspūdingiausius triukus ore. „White puppy“ komandos akrobatai taip pat mėgins paneigti fizikos dėsnius savo įspūdingais triukais: pastariesiems pasirodymui nereikia nei dviračių, nei motociklų. 

Organizatorių nuotr./Martin Kratky
Organizatorių nuotr./Martin Kratky

Panašu, kad „Žalgirio“ arena trečiadienio vakarą tiesiog pulsuos adrenalinu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius