-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„IndyCar“ lenktynėse Barberio trasoje – R.Hunterio-Reau‘aus triumfas

Ryanas Hunteris-Reay‘us iškovojo pergalę sekmadienį Barberio (JAV) trasoje vykusiose trečiose šių metų „IndyCar“ sezono lenktynėse.
Ryanas Hunteris-Reay‘us
Ryanas Hunteris-Reay‘us / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dėl trasą užklupusio itin stipraus lietaus varžybų startas buvo duotas beveik 3 valandomis vėliau nei planuota, o lenktynių trukmė sutrumpinta iki 1 val. ir 40 min.

R.Hunteris-Reay‘us į priekį įsiveržė 16-ame rate, kuomet trasoje suklydo ir apsisuko iki tol pirmavęs Willas Poweris. Amerikietis išlaikė lyderio poziciją ir sėkmingai finišavo pirmoje vietoje, už savęs palikęs komandos draugą Marco Andrettį.

Ant paskutinio apdovanojimų pakylos laiptelio užlipo čempiono titulą ginantis Scottas Dixonas. Tai jau penktas kartas iš eilės, kai Berberio trasoje „Ganassi“ pilotas finišuoja pirmame trejete.

Ketvirtoje vietoje finišo liniją kirto Simonas Pagenaud. Tuo tarpu lenktynėse kurį laiką pirmavęs W.Poweris turėjo tenkintis penkta vieta.

Vieta pirmąjame penkete kurį laiką mėgavosi ir kitas „Penske“ ekipos pilotas Juanas Pablo Montoya. Vis dėlto sportininkas apsisuko trasoje ir atsidūręs už jos ribų varžybų lyderiui praimėno dviem ratais.

Kitos „IndyCar“ čempionato lenktynės, Indianapolio GP, vyks gegužės 10 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius