-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kimi Raikkonenas: elektra valdomi stabdžiai – problemų šaltinis

„Ferrari“ pilotas Kimi Raikkonenas prisipažino, kad elektra valdomų galinių stabdžių sistema yra šaltinis problemų, su kuriomis jam teko susidurti Australijoje vykusių F-1 lenktynių metu.
Kimi Raikkonenas
Kimi Raikkonenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Melburne vykusiose varžybose suomiui sunkiai sekasi suvaldyti naująjį „Ferrari“ ekipos bolidą. Sportininkas po patirtos avarijos kvalifikacijoje turėjo startuoti iš dvyliktos pozicijos. Nelengvose lenktynėse pilotas finišavo septintas.

„Mes nustatėme pagrindines problemas. Taip pat yra kiti aspektai, susiję su mano bolido nustatymais bei elektra valdomų stabdžių sistema. Priversti šią sistemą veikti tinkamai tikrai nėra lengva. Ji taip pat daro įtaką bolido elgesiui trasoje. Džiugu tai, kad penktadienį ir šeštadienį mums pavyko patobulinti bolidą. Tai, kad nepatekau į paskutinę kvalifikacijos dalį, nėra susiję su automobilio pajėgumu“, – pasakojo K.Raikkonenas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kimi Raikkonenas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kimi Raikkonenas

K.Raikkoneno teigimu, jis išlieka ramus ir optimistiškai nusiteikęs. Suomis tikisi, kad Malaizijoje vyksiančiose lenktynėse situacija bus geresnė.

„Aš ilgai dalyvauju šiame žaidime, tad tai tikrai buvo ne pirmas kartas, kai pasitaikė sunkus lenktynių savaitgalis. Esu įsitikinęs, kad jeigu dirbsime teisinga linkme, rezultatai bus geresnis jau Malaizijoje vyksiančiose lenktynėse“, – tvirtino pilotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius