Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Lenktynininkas Vitalijus Petrovas „Facebook“ sulaukė milžiniškos kritikos lavinos

„Formulės 1“ lenktynininkas rusas Vitalijus Petrovas Vokietijos žiniasklaidai teigė, kad tapo „Ferrari“ ir Fernando Alonso aistruolių pykčio auka socialiniame tinklapyje „Facebook“. Pasak „Renault“ lenktynininko, jis iki šiol yra kaltinamas, jog atėmė čempiono titulą iš ispano.
V.Petrovas
V.Petrovas / „Scanpix“ nuotr.

V.Petrovas paskutinėse „Formulės 1“ lenktynėse Abu Dabyje finišavo šeštas, už nugaros palikdamas „Ferrari“ atstovą F.Alonso. Po ankstyvo sustojimo už ruso įstrigęs ispanas jo neaplenkė iki pat finišo, taip pralaimėdamas kovą dėl titulo varžybas laimėjusiam „Red Bull“ lenktynininkui Sebastianui Vetteliui.

„Savo „Facebook“ svetainėje „Ferrari“ aistruolių iki šiol esu kaltinamas, kad blokavau Alonso. Tai yra kvaila, nes aš tiesiog atlikau savo darbą ir nieko bloga nepadariau. Kaip ir kiekvienas lenktynininkas, atvykau kovoti, lenktyniauti, ir, manau, pademonstravau, kad galiu kovoti. Be to, Alonso netapo čempionu, nes jo ekipa klydo taktiškai. O aš visas lenktynes buvau greitesnis už jį“, – tvirtino V.Petrovas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius