Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai organizuos Baltijos plento žiedo motociklų čempionatą Estijoje

Estijos motociklų sporto federacija pavedė lietuviams – motociklų sporto klubui „Coffee Racers“ – organizuoti ENEOS Baltijos plento žiedo motociklų čempionatą. Šios aukščiausio lygio varžybos vyks Estijos „Auto24Ring“ lenktynių žiede.
Motociklų lenktynės
Motociklų lenktynės

„Varžybas Baltijos šalių trasose rengiame jau penkerius metus – renginiai plečiasi, dalyvių daugėja, todėl mūsų patirtį ir gebėjimus įvertino Estijos motociklų sporto federacija bei patikėjo surengti šias aukšto lygio varžybas. Į čempionatą moderniausioje mūsų regione „Auto24Ring“ trasoje suvažiuos stipriausi sportininkai ne tik iš Baltijos šalių, bet ir Suomijos“, – pasakoja „Coffee Racers“ prezidentas Adomas Dautartas.

Jo nuomone, estus apskritai galima pagirti už aktyvumą motociklų sporte – jie atnaujino „Auto24Ring“ lenktynių trasą, įsisavinus ES lėšas, iki išties aukšto lygio, bene aktyviausiai ėmėsi iniciatyvos rengti tarptautines sportininkų lenktynes ir yra suinteresuoti bendradarbiauti su kitomis organizacijomis, siekiant stiprinti motociklų sportą.

ENEOS Baltijos plento žiedo čempionatą sudarys trys etapai, vyksiantys birželio 4-5, rugpjūčio 20-21 ir rugsėjo 17-18 dienomis. Dalyviai varžysis net penkiose klasėse: „superbike“ (1000 cc variklio kubatūros), „supersport/supersport“ (600 cc), „rookie 1000/600“ (mėgėjai), „pretendent“ (pradedantieji) ir „sidecar“ (motociklai su priekabomis). Dalyvauti gali visi sportininkai, turintys motociklų sporto federacijų licencijas. Čempionate dalyvaus ir greičiausiasis Lietuvos sportininkas Šarūnas Pladas. Pagrindinis čempionato rėmėjas – japoniškos alyvos ENEOS gamintojas.

Už 480 km nuo Lietuvos esanti Estijos „Auto24Ring“ trasa yra moderniausia Baltijos valstybėse, itin lygi, su daug posūkių ir patogia dalyviams infrastruktūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius