Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos drifteriai tęsia treniruotes

Lietuvos driftingo čempionatas prasidės tik birželio 6-ąją, tačiau drifteriai pradeda pasiruošimą iš anksto. Balandžio 25-ąją, Kėdainiuose buvo surengta jau antroji šių metų treniruotė - „Drift Days #2“.
Nissan S13
Drifto varžybos / matulaitis.lt

Visos treniruotės, kurias rengia driftingo čempionato organizatorius Drifting.lt, vyksta šalia Kėdainių esančiame Daukšių oro uoste. Čia esantis platus pakilimo takas yra puiki vieta mokytis slysti greitai ir saugiai. Taip pat, ją nesunku pasiekti dalyviams bei žiūrovams, kurių šeštadienį pažiūrėti svylančių padangų dūmų susirinko ne vienas šimtas.

„Drift Days #2“ metu drifterių laukė dvi skirtingo lygio trasos - lėtesnė, skirta naujokams, ar tiesiog mažiau patyrusiems ir turintiems ne tokius galingus automobilius drifteriams bei greitesnė, įveikiama trečia, ketvirta pavaromis.

Kaskart akivaizdžiai didėjantis dalyvių meistriškumas bei vis įspūdingesnis automobilių parkas žada intriguojantį sezoną. Treniruotėje „skersą statė“ Nissan Skyline R33, Nissan S13/S14, BMW V8. Dar daugiau galingų bolidų žada trečioji treniruotė. Didėjantį driftingo populiarumą įrodo ir tai, kad į treniruotes atvyksta ir tikri šoninio slydimo entuziastai, nusiteikę priversti slysti ir visiškai standartinius Ford Sierra, BMW automobilius.

Gegužės 9-ąją bus surengta „Drift Days #3“  treniruotė, o gegužės 23-iąją tame pačiame Kėdainių oro uoste vyks „License Day“, kurios metu paaiškės pirmieji 20 PRO lygos drifteriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius