Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos „enduro“ klubas uždarė vasaros sezoną

Spalio 1 dieną įvyko Lietuvos „enduro“ klubo rengiama tradicinė sezono uždarymo šventė. Nors enduristai važinės iki pirmųjų šalnų, o kai kurie – ir ant sniego, susirinkti ir kartu paminėti prabėgusį sezoną visada yra linksma ir prasminga. 
„Aplink Lietuvą“ 2016
„Aplink Lietuvą“ 2016 / Lauryno Avyžiaus nuotr.

Renginio metu vyko Enduro zona, skirtas sunkiesiems, soft ir adventure tipo motociklams bei Orientacinis pasivažinėjimas, skirtas lengvesniems, hard tipo, enduro motociklams.

Saulėtą rytą į sodybą prie Asvejos susirinko apie 200 motociklininkų – vieni atvykę bendroje kolonoje iš Vilniaus, kiti pavieniui, treti – atsivežę motociklus priekaboje.

Enduro zona šiais metais pristatė užduotis su QR kodais ir linksmomis, poezija dvelkiančiomis užduotimis. Čia dalyvavo apie 20 komandų.

Orientacinis pasivažinėjimas, kaip įprastai, suteikė puikią galimybę lėkti žavingais keliukais, įveikti stačias įkalnes, nuokalnes, lipti per rąstus, maltis durpėse kvartalinėse ar skrieti smėliu... Ir dar kartą, ir vėl atrasti Lietuvos gamtos grožį. Čia varžėsi daugiau negu 30 komandų.

Per nugalėtojų apdovanojimus buvo pažymėti ir Kilometrų Karaliai – daugiausia enduro tipo motociklu pravažiavę vairuotojai bei prisiminta Enduro klubo rengiama tradicinė Kelionė aplink Lietuvą APL 2016. Kelionės organizatoriai apdovanojo geriausių nuotraukų autorius bei pristatė video klipą, sumontuotą iš dalyvių pateiktų vaizdo įrašų.

VIDEO: APL 2016

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius