Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Lotus“ praleis pirmus F-1 bolidų bandymus Jereze

„Lotus“ ekipa oficialiai patvirtino, kad nedalyvaus pirmuose šių metų F-1 bolidų bandymuose, kurie vyks šio mėnesio gale Jereze, Ispanijoje.
„Lotus-Renault R30“
„Lotus-Renault R30“ / (Newspress.co.uk nuotr.)

Debiutą nukels vėlesniam laikui

Komandos technikos direktorius Nickas Chesteris prasitarė, jog ekipa savo naująjį automobilį greičiausiai pristatys vasarį, kuomet Bahreine F-1 dalyvės toliau bandys savo techniką.

„Savo bolidą po uždanga išlaikysime kiek ilgiau, nei kitos komandos. Nusprendėme, kad dalyvavimas Jereze vyksiančiuose bandymuose nėra mums pats geriausias dalykas. Savo naująjį bolidą greičiausiai pristatysime prieš prasidedant antriesiems bandymams Bahreine. Būtent ten tikimės tinkamai išmėginti savo automobilį“, – sakė „Lotus“ technikos direktorius N.Chesteris.

Kimi Raikonnenas
Kimi Raikonnenas

Liko vienas avarijos testas

„Lotus“ specialistas taip pat užsiminė, kad komandos bolidas jau yra įveikęs kai kuriuos Tarptautinės automobilių federacijos (FIA) avarijos testus, tačiau naujoji važiuoklė kol kas dar nėra homologuota. N.Chesterio teigimu, naujajam bolidui liko įveikti nosies avarijos testą.

Nors komanda ir praleis pirmuosius bandymus, jos atstovai išlieka nusiteikę pozityviai.

Kimi Raikkonenas
Kimi Raikkonenas

„Darbas su naujuoju bolidu vyksta pozityviai. Dirbame prie menkiausių detalių. Po ilgo laikotarpio, tai pirmas kartas, kai taip stipriai keičiasi taisyklės, tad dauguma komandų, kurdamos savo naujuosius bolidus, suka skirtingais keliais. Tikiuosi, jog visa tai žavi ne tik mus, inžinierius, bet ir fanus. Manome, kad naujam iššūkiui turime tikrai gerą sprendimą. Tikimės, jog tai pasitvirtins kai E22 pirmą kartą bus išmėgintas trasoje“, – sakė „Lotus“ technikos direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius