-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„McLaren“ pristatė naująjį bolidą MP4-25 (nuotraukos, video)

Ateinantį „Formulės-1“ sezoną net keturi bolidai žvilgės sidabrine spalva. Greta „Mercedes“ ekipos sau įprastu sidabru pasipuošė ir „McLaren“ bolidai. Penktadienį pristatytas naujasis MP4-25, kuriuo į pergales pasirengę važiuoti pasaulio čempionų duetas Jensonas Buttonas ir Lewisas Hamiltonas.
Pristatytas naujasis „McLaren“ bolidas
Pristatytas naujasis „McLaren“ bolidas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Numeris „1“ ant bolido yra tikrai kažkas ypatinga, tačiau negaliu apie tai galvoti ir privalau visą dėmesį sutelkti į ateitį“, – sport.de sakė „McLaren“ naujokas J.Buttonas. Titulą ginantis britas praėjusį sezoną triumfavo su „Brawn“ komanda, tačiau tarpsezoniu nusprendė pereitį į „McLaren“.

Pirmą kartą „Formulės-1“ istorijoje „McLaren“ komandoje važiuos du pastarųjų metų pasaulio čempionai. L.Hamiltonas titulą iškovojo 2008 metais. „Stiprūs pilotai šiais metais labai svarbu, nes yra daugiau konkurencingų komandų su gerais lenktynininkais“, – kalbėjo L.Hamiltonas.

Komandos vadovas Martinas Whitmarshas mano, kad sezonas bus nepaprastai sunkus: „Nepaisydami visko, norime laimėti.“ Jau pirmadienį abu pilotai naujuosius bolidus išmėgins per treniruotes Valensijoje. Ten jie susitiks ir favoritais vadinamus „Ferrari“ bei „Mercedes“ komandų pilotus.

VIDEO: Presentazione McLaren Mercedes MP4-25

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius