Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes“ baiminasi Malaizijos karščio

„Formulės-1“ komandos „Mercedes“ lūkesčiai prieš šį sezoną buvo labai dideli. Ekipa – oficiali praėjusių metų pasaulio čempionų „Brawn GP“ paveldėtoja, o bendras darbas su dviem pilotais – Michaeliu Schumacheriu ir Nico Rosbergu – turėjo automatiškai garantuoti sėkmę. Vis dėlto kažkas nesiklijuoja, rašo sport.de.
Anot N.Haugo, visiškai baigti tobulinti „Mercedes“ bolidai turėtų būti iki gegužės 9 dienos lenktynių Barselonoje
Anot N.Haugo, visiškai baigti tobulinti „Mercedes“ bolidai turėtų būti iki gegužės 9 dienos lenktynių Barselonoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Malaizija

„Formulės-1“ supersmegenimis vadinamas 55 metų komandos vadovas Rossas Brawnas vis dar kliūva už vienokių ar kitokių problemų. Praėjusiais metais jam pavyko bolide įrengus dvigubą difuzorių per pirmąją sezoną dalį susikrauti pakankamą taškų skaičių, kuris be didesnių problemų Jensonui Buttonui užtikrino titulą.

Šio sezono pradžioje „Mercedes“ situacija gerokai sudėtingesnė. Komanda vis dar ieško, kas padėtų išsikovoti favoritų ir lyderių vardą. O po dviejų ne itin sėkmingų etapų spaudimas tik didėja.

Pasitikėjimo nesuteikia ir faktas, kad „Sepang“ trasa – ne itin palanki „Mercedes“ bolidams. Karštis, greiti ir ilgi posūkiai nesuteiks vokiečių komandai pranašumo.

„Kaip ir visada, Malaizijoje laukiame didelės kaitros, drėgno oro ir didelės tikimybės, kad lis. Sąlygos  kaip pirtyje“, – leidiniui „auto, motor und sport“ prieš savaitgalį vyksiantį etapą kalbėjo „Mercedes“ komandos sporto vadovas Norbertas Haugas.

Anot jo, komandos tikslas Malaizijoje – toliau rinkti taškus ir tobulinti techninę bazę. Matyt, gerų rezultatų norėtųsi ir dėl pagrindinio komandos rėmėjo „Petronas AG“, kurio būstinė yra Malaizijoje. N.Haugas pokalbio pabaigoje buvo nusiteikęs kone pakiliai.

„Mūsų pilotai greitai turės geresnes sąlygas ir galės važiuoti priekyje“, – dienraščiui „Bild“ sakė jis.

N.Haugas tikisi, kad tai nutikti gali per lenktynes Barselonos gegužės 9 dieną. Iki to laiko „Mercedes“ bolidai turėtų būti visiškai baigti tobulinti. Tačiau lieka dar iškęsti du etapus...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius