Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Mercedes“ komanda mano, kad dvigubų taškų taisyklė gali nulemti nugalėtoją

Vienas iš „Mercedes“ ekipos vadovų Toto Wolffas mano, kad dėl šiemet įsigaliojusios dvigubų taškų taisyklės čempionato nugalėtojas gali paaiškėti paskutinėse sezono lenktynėse.
„Formulės-1“ lenktynės Kanadoje
„Formulės-1“ lenktynės Kanadoje / „Scanpix“ nuotr.

Lewisas Hamiltonas praėjusį savaitgali Kanadoje nebaigė varžybų. Tai jau antras kartas šiemet, kad britas nefinišuoja dėl technikos gedimo. Sportininką ir čempionate pirmaujantį Nico Rosbergą dabar skiria 22 taškai.

Atsižvelgdamas į tai, kad šiemet įsigaliojo dvigubų taškų taisyklė, T.Wolffas mano, kad čempionas gali paaiškėti paskutinėse sezono lenktynėse.

„Nemanau, kad Lewiso kova dėl titulo atsidūrė pavojuje. Kiek lenktynių šiemet jau įvyko? Septynios. Taigi mūsų laukia dar trylika varžybų, kadangi paskutinėse lenktynėse bus skiriama dvigubai daugiau taškų“, – pasakojo „Mercedes“ vadovas T.Wolffas.

„Scanpix“ nuotr./F-1 lenktynės Monte Karle
„Scanpix“ nuotr./F-1 lenktynės Monte Karle

„Ši taisyklė metų gale gali pagelbėti Lewisui. Tačiau visų pirma turėtume būti atsargūs ir negalvoti, jog viskas taip lengvai gali pasibaigti. Matėme, kad Kanadoje „Red Bull“ iškovojo daug taškų. Tad persvara labai greitai gali būti sumažinta. Spėju, kad tarp Lewiso ir Nico viskas spręsis paskutinėse lentynėse, kur bus skiriama dvigubai daugiau taškų“, – sakė T.Wolffas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius