-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merginos tobulino karto vairavimo įgūdžius

Ketvirtadienį vakare aukščiausiame Lietuvos kartodrome „Kartlandas“ rinkosi merginos – jų pačių pageidavimu čia įvyko pirmosios važiavimo pamokėlės.
Mokymų akimirka
Mokymų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Kartingai

Septynioms merginoms, dalyvaujančioms „NP Kart Wars“ čempionate, viešai išreiškus norą patobulinti savo žinias ir gebėjimus konkuruoti kartingo kovose, gelbėtojo ilgai laukti neprireikė. Gerai žinomas kartingo entuziastas Darius Maciulevičius – Macas nesugebėjo atsisakyti damų šauksmui ir ketvirtadienio vakarą paaukojo jų klaidų analizavimui ir treniruotėms.

Treniruotę pradėjus nuo teorinės dalies – kaip taisyklingai sėdėti, laikyti vairą ir emociškai save nuteikti, „Schumi“ pravardžiuojamas treneris perėjo prie praktikos.

Merginos atliko keletą važiavimų, kuriuose buvo stebimos ir fiksuojamos klaidos. Po kiekvieno važiavimo sustojus atsipūsti pasirodymai buvo intensyviai nagrinėjami, merginos gavo itin naudingų patarimų. Jų pasiklausyti nesibodėjo ir savo antrąsias puses į kiek neįprastą pasimatymą atlydėję vyrukai.

Organizatorių nuotr./Mokymų akimirka
Organizatorių nuotr./Mokymų akimirka

Jau pirmoji treniruotė nenuėjo veltui – kelios merginos trasos konfigūracijoje jau atrado po pusę ar net visą sekundę laiko ir labai džiaugiasi, jog lapkričio 20 dieną vyksiančiose „NP Kart Wars“ varžybose galės stipriai pasivaržyti su konkurentėmis.

Šis bandymas, suteikęs entuziastėms bazinį žinių bagažą – pirmasis, ar jis padės po savaitės įvyksiančiose varžybose, kuriose teks važiuoti modifikuota trasa, atsakyti gali tik laikas, tačiau entuziazmo šioms sportininkėms netrūksta, tad ir rezultatų galima tikėtis aukštų.

Trečiasis „NP Kart Wars“ etapas įvyks lapkričio 20 dieną, registracijos formą galima rasti „Kartlando“ svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius