-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotykis Druskininkų ralyje: išlėkęs iš trasos Dainius Matijošaitis atsitrenkė į policijos automobilį

Tik šiais metais pradėjęs dalyvauti ralio varžybose Dainius Matijošaitis tapo interneto sencacija. Internete išplatiname vaizdo įraše matyti, kaip jo vairuojamas „Mitsubishi Lancer EVO IX“ Druskininkų ralyje išlekia iš trasos ir apsisukdamas „kabina“ policijos automobilį.
Įvykis Druskininkų ralyje
Įvykis Druskininkų ralyje / nuotr. iš facebook.com

Pasak D.Matijošaičio, ši istorija sukėlė daug juoko visiems Druskininkų ralio dalyviams.

„Po lenktynių visi juokėsi iš šios istorijos, o patyrę ralio dalyviai gąsdino mane policijos paieška už pabėgimą iš įvykio vietos“, – jumoro, prisimindamas neseną istoriją, nestokojo D.Matijošaitis.

Anot jo, bėdų su policija po įvykio nebuvo. „Manęs neieškojo. Kiek mačiau nuotraukose, kur policininkas apžiūri savo automobilį, tai daugių daugiausia jam dažai buvo nubrėžti“, – pasakojo pradedantysis lenktyninkas.

Garsaus Lietuvos verslininko sūnus D.Matijošaitis tikino, kad iš trasos išlėkė, nes jo šturmanas Gedas Vaštakas kiek per vėlai įspėjo apie staigų posūkį.

„Greitis buvo per didelis, jei būčiau bandęs įsukti, būčiau į griovį nulėkęs. Tai nulėkiau tiesiai ir apsisukdamas bumptelėjau sankryžą uždariusiam policijos automobiliui“, – juokėsi D.Matijošaitis.

Jo teigimu, dėl visų įvykių lenktynėse jų organizatoriai yra apsidraudę, bet policija greičiausiai net nebandė išsiieškoti žalos atlyginimo.

„Būna visko tose lenktynėse...Ir šiltnamius gyventojams nuvarto, ir tvoras“, – su šypsena dėstė lenktyninkas.

Primename, kad kartu su šturmanu G.Vaštaku D.Matijošaitis Druskininkuose iškovojo devintą vietą absoliučioje įskaitoje ir nušluostė nosį daugeliui gerokai labiau patyrusių varžovų.

Incidentą galite pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius