-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Problemų kamuojama „Red Bull“ komanda prašo „Toro Rosso“ pagalbos

Visų šiemet vykusių F-1 bandymų metu problemų turėjusi ir intensyviai naujojo sezono pradžiai besiruošianti „Red Bull“ ekipa kreipėsi pagalbos į dukterinę komandą – „Toro Rosso“.
Bandymai Bahreine
Bandymai Bahreine / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia italų „Autosprint“, pastaruosius ketverius metus F-1 čempionate triumfavusi ekipa kreipėsi į italų komandą, kad pastaroji pagelbėtų su elektronine stabdžių sistema. Ši yra glaudžiai susijusi su energijos rekuperacijos sistema (ERS).

„Pats faktas, kad „Red Bull“ nori pasinaudoti kitos komandos sistema daug pasako apie problemas, su kuriomis kovoja ekipa“, – sakė korespondentas Alberto Antonini.

„Red Bull“ komandos patarėjas sporto klausimais Helmutas Marko dar visai neseniai kalbėjo apie ekipos problemas su naujuoju „Renault“ varikliu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bandymai Bahreine
AFP/„Scanpix“ nuotr./Bandymai Bahreine

„Turime bėdų su turbinos vėlavimu. Tu nuspaudi akseleratoriaus pedalą, tačiau norimos galios taip ir nesulauki. Dirbame su „Renault“ dieną ir naktį, kad pagerintume situaciją iki lenktynių Australijoje“, – kalbėjo austras.

Komandos piloto Sebastiano Vettelio teigimu, pirmosios sezono lenktynės Australijoje jam ir ekipai bus itin sunkios. Anot vokiečio, pirmose varžybose „Red Bull“ taškų galės iškovoti tik tuo atveju, jei finišo nepasieks didžioji dalis sportininkų.

„Scanpix“ nuotr./Sebastianas Vettelis
„Scanpix“ nuotr./Sebastianas Vettelis

„Jei pusė rikiuotės nepasieks finišo, tada galbūt mes iškovosime kelis taškus. Šiuo metu mes turime daug didesnių problemų nei greičio stoka”, – sakė daugkartinis F-1 čempionas S.Vettelis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius