-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Kupčikas antrą kartą dalyvaus „24H Dubai” ištvermės lenktynėse

Prieš beveik metus sėkmingai pasirodęs 24 val. ilgio ištvermės lenktynėse kartu su lenkų komanda „R8 Motorsport“ Robertas Kupčikas tai planuoja padaryti dar kartą. Vienas labiausiai patyrusių automobilių žiedinių lenktynių meistrų iš Lietuvos „24H Dubai“ startuos su panašios sudėties komanda kaip ir pernai, tačiau kitu automobiliu – 340 AG išvystančiu „Seat Leon Supercopa“, rašoma komandos pranešima spaudai.
„Seat Leon Supercopa“
„Seat Leon Supercopa“ / Komandos nuotr.

Sausio 14-16 dienomis Dubajaus trasoje Robertas Kupčikas lenktynių sezoną pradės kartu su „RTG by Gladysz Racing“ komanda, kurią sieja vienas bendras dalykas – tai „Volkswagen Golf Cup“ lenktynių serija, kurios nugalėtoju R. Kupčikas tapo jau du kartus – 2006 ir 2014 metais.

Roberto komandos draugas iš Lenkijos Adamas Gladyšas yra ne tik patyręs lenktynininkas, tačiau ir „Volkswagen Golf Cup“ organizatorius, o švedas Simonas Larsonas, lenkai Marcinas Jarošas bei Jeržy Dudekas yra minėtų lenktynių nuolatiniai dalyviai.

Komandos nuotr./R.Kupčikas
Komandos nuotr./R.Kupčikas

Tiesa, pastarasis yra kur kas labiau žinomas už savo pasiekimus futbolo aikštelėse – J.Dudekas yra buvęs Lenkijos futbolo rinktinės vartininkas, žaidęs tokiuose futbolo klubuose kaip „Liverpool“, „Madrid Real“.

Prieš metus vykusiose lenktynėse R.Kupčikas su komanda startavo A3T klasėje „Volkswagen Golf GTI“ automobiliu. Dėka tvarkingai veikusio automobilio ir pavyzdingo lenktyninikų vairavimo iš 91 startavusių, R.Kupčikas su komanda finišavo 38 pozicijoje bei savo klasėje buvo antri.

Komandos nuotr./„Seat Leon Supercopa“
Komandos nuotr./„Seat Leon Supercopa“

„Hankook 24H Dubai” lenktynėse tradiciškai laimi komandos su galingais (A6 klasės) GT3 automobiliais. Paskutinius kelis sezonus dominuoja vokiečių „Black Falcon 1“ ir „Black Falcon 2” komandos su „Mercedes-Benz SLS AMG GT3“ sportiniais automobiliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius