Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronas Dennisas šiemet žada įdomias lenktynes

„McLaren“ grupės vadovo Rono Denniso teigimu, šių metų F-1 lenktynės tikrai nenuvils sirgalių savo įdomumu. Britas pridūrė, kad dėl pasikeitusių variklių ir taisyklių pirmosios sezono varžybos gali būti kiek chaotiškos, tad paragino čempionato fanus nebūti per daug kritiškai nusiteikusiems.
F-1 lenktynių JAV treniruotės
F-1 lenktynių JAV treniruotės / „Scanpix“ nuotr.

R.Dennisas įsitikinęs, jog kai komandos perpras savo naujuosius bolidus, lenktynių trasose išvysime tikrai įdomias ir atkaklios kovos nestokojančias lenktynes.

„Prognozuoju vėžlių ir kiškių sezoną. Esu tokios nuomonės dėl dviejų priežasčių. Pirma – bus tokių varžybų, jog dėl patikimumo priežasčių kai kurie nepasieks finišo. Antra – dėl kuro sąnaudų ir padangų nusidėvėjimo. Kai viskas stabilizuosis jūs tikrai pamatysite puikias vėžlių ir kiškių lenktynes. Neskubėkite pulti ir kritikuoti dėl to, kas pradžioje mums kels problemų. Su jomis susidursime dėl sudėtingų taisyklių. Tačiau kai jas perprasime, lenktynės bus tikrai įdomios“, – sakė „McLaren“ grupės vadovas R.Dennisas.

„Scanpix“ nuotr./Nico Rosbergas priekyje, už jo – Sebastianas Vettelis
„Scanpix“ nuotr./Nico Rosbergas priekyje, už jo – Sebastianas Vettelis

R.Dennisas taip pat išreiškė nuomonę, jog F-1 ateitis yra saugi nepaisant to, jog čempionato vadovas Bernie Ecclestone‘as yra kaltinamas davęs kyšį ir pastaruoju metu dalyvauja įvairiuose teisminiuose procesuose.

„Niekas nėra nemirtingas, tame tarpe ir Bernie. Anksčiau ar vėliau ateis tas metas, kai jo čia nebebus. Dėl vienokios ar kitokios priežasties bus pokyčių. Ar F-1 išgyvens būdama dabartinės formos? Visų pirma, ateityje pakis jos forma. Ar ji išgyvens? 100 procentų taip“, – sakė pašnekovas.

„Scanpix“ nuotr./F-1 lenktynės Ostine
„Scanpix“ nuotr./F-1 lenktynės Ostine

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius