-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Smalininkuose vyks trečias Lietuvos kartingo čempionato etapas

Savaitgalį Jurbarko rajone esančioje Smalininkų kartingo trasoje vyks jau trečio Lietuvos kartingo čempionato etapo lenktynės – sekmadienį čia kausis geriausi Lietuvos kartingo meistrai.
Paulius Paškevičius
Kartų lenktynės / Ramūno Savicko nuotr.

Teigiama, kad Smalininkų kartodromas – bene greičiausia kartingo trasa Lietuvoje. Beje, tai Europos kartingo čempiono Simo Juodviršio „namų“ trasa.

Smalininkų trasoje varžysis ir Europoje Lietuvos vardą garsinantys sportininkai

Sekmadienį Smalininkų kartodrome važiuos ir vienas iš ryškiausių Lietuvos kartingo meistrų, Europos čempionas  Simas Juodviršis. Šį savaitgalį jis sužibėjo Belgijos Genko trasoje - per oficialias treniruotes Simas buvo trečias. Kadangi per kvalifikaciją jis buvo susirėmęs su vienu iš konkurentų, „KZ2“ klasėje važiuojantis lietuvis per lenktynes startavo iš 29 pozicijos, tačiau jau pirmame rate įspūdingai aplenkė 11 oponentų. Simas Juodviršis Genko trasoje, aplenkęs 24-is sportininkus, finišavo penktas. 

Autografų kartingų gerbėjai Smalininkuose galės prašyti ir kito Europos čempionato lenktynių trasas „KZ2“ klasės technika šturmuojančio patyrusio lietuvio Pauliaus Paškevičiaus. Šis vyrukas pirmame Europos kartingo čempionato etape Belgijos Genko kartodrome finišavo 57-as.  Genko trasoje važiavo ir dar vienas lietuvis – šalia Europos čempionato lenktynių vykusiose „Academy“ taurės varžybos lenktyniavo Titas Jurkonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius