-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sebastianas Vettelis: „Red Bull“ nesiveja varžovų

Daugkartinio F-1 čempiono Sebastiano Vettelio teigimu, kol kas per anksti kalbėti apie „Red Bull“ komandos galimybes pasivyti varžovus.
Sebastianas Vettelis
Sebastianas Vettelis / „Scanpix“ nuotr.

Minėtosios ekipos pilotai dėl įvairių problemų su technika per keturias pirmų bandymų Jereze (Ispanija) dienas įveikė vos 21 ratą.

„Kol kas sunku ką nors pasakyti apie galimybes pasivyti varžovus. Nežinome, ką daro kiti. Ketvirtadienį įveikėme daugiau ratų nei per prieš tai vykusias penkias bandymų dienas. Su kiekvienu ratu sužinome vis ką nors naujo. Štai kodėl stengiamės nuvažiuoti kuo ilgesnes distancijas net jei mūsų užfiksuoti laikai ir nėra patys geriausi. Dabar mums svarbiausia yra tiesiog kuo ilgiau išbūti trasoje“, – kalbėjo S.Vettelis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./F-1 bandymai Bahreine
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./F-1 bandymai Bahreine

Trečiadienį Bahreine prasidėję važiavimai „Red Bull“ komandai taip pat nieko gero nežadėjo. Daug geriau komandai ir jos pilotui S.Vetteliui sekėsi ketvirtadienį. Sportininkas nuvažiavo 59 ratus ir užfiksavo septintą rezultatą.

„Šiandien įveikėme nemažai ratų ir tai nuteikia teigiamai. Gerai, jog galėjome patikrinti bolidą, jo patikimumą, tačiau vis dar turime daug darbo. Žinome kokios problemos mus kamuoja. Darome viską, kad jas pašalintume. Sunku pasakyti, kaip viskas klostysis penktadienį ar kituose bandymuose, tad stengiamės judėti į priekį žingsnis po žingsnio“, – teigė praėjusių metų čempionas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius