Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Snoras“ gandų apie „Renault F1“ komandos perėmimą nekomentuoja

Didžiosios Britanijos žiniasklaida išplatino parnešimus, kad F–1 čempionate dalyvaujanti komanda „Renault F1 Team“ gali atitekti „Snoro“ bankui už suteiktas ir laiku negrąžintas paskolas.
Snoras RF1
„Snoras RF1“

„Mes, t. y. bankas „Snoras“ ir „Renault“ komanda, turime pasirašę ilgalaikio bendradarbiavimo sutartį, kuri naudinga abiem pusėms. Tikrai nenorime veltis į pasirodžiusių pranešimų neigimą ar aiškinimąsi: mes bendradarbiaujame ir esame patenkinti to bendradarbiavimo rezultatais. O konkrečios bendradarbiavimo sąlygos yra konfidencialus dviejų šalių reikalas“, – 15min.lt paaiškino „Snoro“ Viešųjų ryšių skyriaus viršininkas Tomas Vaišvila.

Jo teigimu, apie ekipos perėmimą tikrai nekalbama. „Snoras“ patenkintas, kad banko prekių ženklas matomas visame pasaulyje, ne tik šalyse, kuriose „Snoras“ veikia. Banko atstovas pripažįsta, kad žiniasklaida, ypač Didžiosios Britanijos, nešykšti įvairių pranešimų, tačiau neoficialios informacijos bankas tradiciškai nekomentuoja. O „Snoro“ logotipas, ant bolido „Renault R30“ atsiradęs šio sezono viduryje, turėtų išlikti – susitarimai tarp banko ir F–1 komandos yra ilgalaikiai.

Šių metų F–1 čempionate, iki kurio pabaigos liko du etapai, „Renault F1 Team“ užima 5-ą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius