Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„TopGear“ apdovanojimų dalyviai gaus naujus guminius batus

Kol niekas dar nesukūrė normaliai veikiančių skraidančių automobilių, visi mes esame priversti riedėti paprastais keliais, į kuriuos mūsų transporto priemonės remiasi keturiais delno dydžio gumos lopinėliais. Net ir galingiausias ar greičiausias automobilis pasaulyje bus nieko vertas, jei negalės visos tos galios tinkamai perduoti į kelią.
„TopGear“ apdovanojimai
„TopGear“ apdovanojimai / Algirdo Venskaus nuotr.
Temos: 1 Automobilis

Būtent todėl „TopGear“ žurnalo komanda pasirūpino, kad keturračiai artėjančių „TopGear“ geriausio Baltijos šalių automobilio rinkimų dalyviai gautų pačius geriausius guminius batus – „Michelin“ padangas su „Total Performance“ technologija, leidžiančia saugiai jaustis kelyje bet kokiomis sąlygomis bei padedančia taupyti kiekvieną degalų lašą.

Puikių padangų apdovanojimų maratono dalyviams išties prireiks – spalio 3 d. startuosiančio konkurso metu kiekvienas iš dvidešimties automobilių per visas tris Baltijos valstybes nuvažiuos daugiau nei 1300 km ir turės atlaikyti ne tik gamtos, bet ir negailestingos vertinimo komisijos išbandymus.

Algirdo Venskaus nuotr./„TopGear“ apdovanojimai
Algirdo Venskaus nuotr./„TopGear“ apdovanojimai

Visas geriausias savo savybes „Michelin“ padangos galės pademonstruoti ne tik įprastuose asfalto bei žvyro keliuose, bet ir specialią dangą turinčioje praktinio vairavimo mokymo trasoje Panevėžyje bei kariniame poligone Latvijoje. 

„TopGear“ apdovanojimų pradžią paskelbs ir dalyvius pasveikins Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas, o vilniečiai visą spalio 3 d., penktadienį, nuo 10.00 val. iki 17.00 val. galės apžiūrėti Europos aikštėje, šalia savivaldybės, išrikiuotus konkurse dalyvaujančius automobilius. Spalio 4 d. „TopGear“ karavanas džiugins Marijampolės gyventojus, o spalio 5 d., sekmadienį, persikels į Panevėžį, iš kur patrauks į Latviją bei Estiją. 

Algirdo Venskaus nuotr./„TopGear“ apdovanojimai
Algirdo Venskaus nuotr./„TopGear“ apdovanojimai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius