-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiniasklaida: Michaelio Schumacherio artimieji informuoti: jį gali išgelbėti tik stebuklas

Vokietijos lenktynininko Michaelio Schumacherio artimieji informuoti, kad jo galimybės atsigauti yra tokios menkos, jog jį išgelbėti gali tik stebuklas, skelbia dailymail.co.uk.
Michaelis Schumacheris
Michaelis Schumacheris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Penktadienį oficialiai pranešta, kad M.Schumacheris tebėra budinamas iš komos, į kurią jis buvo nugramzdintas dėl sunkios galvos traumos, patirtos slidinėjant beveik prieš dešimt savaičių. Šis atstovės Sabine Kehm pranešimas buvo pirmasis nuo vasario 13-osios, kai legendinio lenktynininko, septynis kartus pelniusio „Formulės 1“ čempiono titulą, šeima pareiškė tvirtai tikinti, kad M.Schumacheris atsigaus. S.Kehm nurodė: „Michaelis tebėra budinimo fazėje.“ 

Tuo tarpu neoficiali informacija yra kur kas niūresnė – M.Schumacherio šeimai artimi šaltiniai teigia, kad lenktynininko šeima informuota, jog situacija yra tokia, kad tikėtis pabudimo iš komos beveik nėra jokių vilčių. 

Pranešama, kad praėjusį sekmadienį jo žmona Corinna savo 45-ąjį gimtadienį sutiko ligoninės palatoje šalia M.Schumacherio kartu su vaikais, jo broliu ir tėvu. 

„Medikai informavo juos be užuolankų – mažai vilčių, kad jis prabus iš komos. Žinoma, stebuklai nutinka, ir kadangi jis yra turtingas žmogus, gauna visas įmanomas medicinines paslaugas. Tačiau net viso pasaulio pinigai, panašu, šiuo metu negali padėti jam“, - sakė šaltinis. 

Prieš dvi savaites žiniasklaida citavo M.Schumacherio draugą ir buvusį jo komandos narį Felipę Massą, kuris sakė, jog per paskutinį apsilankymą lenktynininkas atrodė reaguojantis į aplinką. 

M.Schumacheriui buvo sukelta koma po gruodžio 29 dieną įvykusio nelaimingo atsitikimo, kai jis rėžėsi galva į uolą, slidinėdamas Meribelio kalnų kurorte su sūnumi ir grupe draugų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius