-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rengdamasis Dakarui Benediktas Vanagas spėjo išpildyti lenktynių aistruolio svajonę

Bandydamas naują Dakaro raliui skirtą automobilį, Benediktas Vanagas pasikvietė neįprastą „šturmaną“ – Kęstutį iš Varėnos. 52 metų vyrui startas su garsiu lenktynininku prilygo didžiausios gyvenimo svajonės išsipildymui. Kokių įspūdžių patyrė varėniškis, smėlynuose kratydamasis profesionalo valdomame sportiniame automobilyje, bus galima pamatyti ketvirtadienį 21.15 val. LRT televizijos šou „Svajonę turiu“.
Pasivažinėjimas su B.Vanagu
Pasivažinėjimas su B.Vanagu / Organizatorių nuotr.

„Nuo ankstyvos jaunystės esu ekstremalas, vilioja greitis, sportiniai automobiliai, motociklai. Ir pats tokių esu turėjęs, tik, žinoma, viskas buvo buitiniu lygmeniu. Profesionaliose lenktynėse dalyvauti taip ir nepavyko. Visgi svajonės neapleidau, net ir žinodamas, kad neturiu tam nei lėšų, nei galimybių. Gerai, kad akis užkliuvo už tokios laidos kaip ši. Užpildžiau anketą, ir štai. Važiuoti su pačiu Vanagu ir pasijusti kaip Dakare buvo kažkas ypatingo, nepakartojamo“, – sakė  Kęstutis.

Varėniškis dalyvavo naujojo B. Vanago automobilio „Toyota Hilux“ bandymuose smėlio karjere, skirtame rengtis Dakaro ralio maratonui.

„Trasa kaip tikroje dykumoje: staigūs posūkiai, duobės, tramplinai, ir visa tai įveikiama didžiuliu greičiu. Trasos atkarpos trumpos, bet kai per posūkius skriejome 100 kilometrų per valandą, jaučiausi kaip kine. Net negalėčiau lyginti su tuo, ką esu patyręs, čia visiškai kitas lygis. Tik sėdėjau akis išpūtęs ir žiūrėjau, kas bus toliau“, – pasakojo laidos dalyvis.

Pono Kęstučio teigimu, lenktynininkas B. Vanagas jam pasirodė paprastas ir malonus žmogus.

„Šiek tiek pakalbėjome, paklausinėjau apie automobilį, įvairių prietaisų paskirtį, jis man viską maloniai paaiškino. O kai pradėjome važiuoti, kalbų staigiai nebeliko“, – juokėsi lenktynių gerbėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius