Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas: kuri nauja Vilniaus gatvė jungia Pilaitės pr. ir Oslo g?

Įrodyk, kad žinai apie svarbiausius Lietuvoje įgyvendinamus transporto sektoriaus projektus, finansuojamus Europos Sąjungos paramos lėšomis. Atsakyk į žemiau pateiktus klausimus ir laimėk Susisiekimo ministerijos prizus – didelį skėtį ar kelionines skaitmenines svarstykles bagažui sverti.
Kelio tiesimo darbai
Kelio tiesimo darbai

Vilniaus miesto gatvėse automobilių spūstys lig šiol nieko nestebino. Tačiau įgyvendinus aplinkkelių tiesimo projektus sumažėjo spūstys, tranzitinis transportas nukreipiamas nuo miesto, dėl ko sumažėjo ir oro tarša pagrindinėse Vilniaus gatvėse. 2007–2013 laikotarpiu įgyvendinti du itin dideli projektai – nutiestas naujas Vilniaus vakarinis aplinkkelis bei rekonstruota Kirtimų gatvė, įeinanti į Vilniaus išorinio pietinio aplinkkelio projektą. Iš viso Lietuvoje įgyvendinti 4 aplinkkelių tiesimo projektai, kuriems iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų numatyta 685,4 mln litų paramos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius