-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotopolicija: nugalėtoją išaiškino „kriminalinis“ tyrimas

15min.lt konkursas FOTOPOLICIJA jau gali apdovanoti pirmąjį nugalėtoją. Tiesa, norint išsiaiškinti jos autorių teko nemažai paplušėti. Nes tą pačią nuotrauką atsiuntė iškart du autoriai.
Fotopolicija: Linčo teismas arba konteineris
Fotopolicija: Linčo teismas arba konteineris / 15min.lt skaitytojo Edmaj nuotr.

Nors konkurso nuostatuose parašyta, kad „siųsdami medžiagą jūs prisiimate visą atsakomybę dėl jos autentiškumo ir garantuojate, kad vienintelis teisėtas autorius esate jūs pats“, pasitaikė ir gudruolių, kurie siuntė svetimus vaizdelius, nukopijuotus iš kitų portalų. Atlikę išsamų tyrimą nustatėme, kad nuotraukos „Konteineris“ autorius yra automanų šeima iš Kauno, aktyviai dalyvaujanti automobilininkų konkursuose. Jų slapyvardis autopilotas.com forumuose - edmaj. Taip pasirašė ir nuotraukos autorystę.

Edmaj įvertinti ne tik už kokybę, bet ir už menišką, originalią temos traktuotę. Nes didžioji dauguma fotografavo arba policijos automobilius, arba taksistus neįgaliesiems skirtose vietose. Tai taip pat puikios nuotraukos, tačiau originalumo kai kurioms pritrūko. Be to, ne visi laikėsi konkurso nuostatų - atsiųsti ir trumpą aprašymą, kokiomis aplinkybėmis nuotrauka padaryta.

Sveikiname 15min.lt skaitytojų šeimynėlę! Jiems įteiksime žieminių padangų Michelin X-ICE XI2 (195/65/R15) komplektą

P.S. Dėl nuotraukų gausos ir didžiulio skaitytojų susidomėjimo, konkursą „Fotopolicija“ tęsime toliau. Antarjame ture, kuris tęsis iki Kalėdų, dalyvauja ir pirmojo turo nuotraukos, atsiųstos iki lapkričio 10 d. Apie prizą, kurį įteiksime iki Kalėdų, informuosime dar šią savaitę.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius