-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių erelis su prabangiu „Audi“ nepastebėjo, kad visą laiką buvo filmuojamas galvotrūkčiais paskui lekiančių policininkų

Nubaustas kelyje į Trakus pavojingai manevravęs vairuotojas, kurio žygiui užfiksuoti ir policininkams teko rizikingai lėkti.

VIDEO: 15min.lt - policijos užfiksuoti Audi pažeidimai

Vieną pavakarę apie 16 val. Trakų rajone, kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė, policijos pareigūnai  pastebėjo „Audi“ automobilį, kuris lenkdamas priekyje važiuojantį automobilį, kelis kartus kirto siaurą ištisinę liniją, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, sukeldamas grėsmę eismo saugumui, sudarydamas pavojingą situaciją, priversdamas kitus eismo dalyvius staigiai keisti judėjimo kryptį ir greitį. Automobilio vairuotojui už pavojingą vairavimą surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 124 (2) straipsnį. (Pavojingas ir chuliganiškas vairavimas).

Transporto priemonių vairavimas, vienu metu ar paeiliui padarant kelis eismo taisyklių pažeidimus, keliančius grėsmę eismo saugumui, taip pat Kelių eismo taisyklių pažeidimas, sukėlęs pavojingą situaciją, tai yra privertęs kitus eismo dalyvius staigiai keisti judėjimo greitį, kryptį arba imtis kitokių veiksmų savo ar kitų žmonių saugumui užtikrinti, –  užtraukia baudą vairuotojams nuo keturių šimtų iki aštuonių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trijų iki šešių mėnesių, o asmenims, neturintiems teisės vairuoti transporto priemones, – baudą nuo vieno tūkstančio iki dviejų tūkstančių litų.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio ir  kelių policijos poskyrio pareigūnai, siekdami efektyviau kontroliuoti eismo dalyvių Kelių eismo taisyklių reikalavimų laikymąsi ir sėkmingiau užtikrinti eismo saugumą rajono keliuose, šių metų kovo 22 d.  nuo 13 iki 17 val. vykdė mišrų patruliavimą. Mišrus patruliavimas – tai kada pareigūnai, patruliuodami specialiomis spalvomis nenudažytais ir policijos skiriamaisiais ženklais nepažymėtais automobiliais, motociklais, kitomis transporto priemonėmis ar pėsčiomis, dėvėdami policijos pareigūnų uniformą arba civilius drabužius, užtikrina jiems keliamų uždavinių vykdymą nustatytuose patruliavimo maršrutuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius