-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių statymas pagal Didžiosios Britanijos valdžią: taisyklės negalioja

Didžiosios Britanijos premjeras Davidas Cameronas ir kancleris George‘as Osborne‘as šią savaitę pričiupti savo automobilius statantys pažeidžiant taisykles, rašo dailymail.co.uk.
Davidas Cameronas
Davidas Cameronas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Premjeras D.Cameronas savo „Jaguar“ markės automobilį, atvykęs į biurą rinkimų apygardoje Vitnėjuje, penktadienį paliko stovėti tris valandas, nors toje vietoje leidžiama stovėti tik pusvalandį.

Netoli D.Camerono automobilio stovėjo ir draudžiamą ilgalaikį stovėjimą nurodantis kelio ženklas. Be to, šalia yra prekybos centras, kuriame automobilius galima statyti nemokamai.

Vitnėjaus gyventojų teigimu, už automobilio stovėjimą ilgiau nei pusvalandį tose vietose, kur tai draudžiama, paprastai yra skiriama 100 svarų sterlingų bauda, tačiau nei vienas pareigūnas nepasirodė gatvėje tuomet, kai taisykles pažeidė premjeras.

Anksčiau šią savaitę netinkamai pastatytas buvo ir G.Osborne‘o automobilis. Automobilis „Land Rover“ buvo pastatytas neįgaliojo vietoje.

Pats kancleris sako nenutuokiantis, kodėl jo vairuotojas pasirinko tokią stovėjimo vietą.

Bausmė G.Osborne'ui taip pat negresia – valstybės pareigūnų automobiliams Didžiojoje Britanijoje taikomos tokios pačios taisyklių išimtys kaip policijai. Šiai savo automobilius neįgaliųjų vietose statyti leidžiama.

Nuotraukas rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius