Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Ford“ sunerimo, kad beveik 28 tūkstančiai „Edge“ modelių gali užsidegti

„Ford“ pranešė, kad į servisus kvies atvykti „Edge“ modelių savininkus, kurių automobiliams nemokamai bus tvarkomas gamybos brokas. Kaip teigia bendrovės atstovai, gamykloje padarytos klaidos gali sukelti automobilio gaisrą.
„Ford Edge“
„Ford Edge“ / autoguide.com nuotr.

Broką aptiko tik modeliuose su 2,0 litrų darbo tūrio varikliais

„Ford“ skaičiuoja, kad savo saugumu turėtų susirūpinti 27933 „Edge“ modelių vairuotojai, kurie automobilius įsigijo 2012-aisiais ir 2013-aisiais metais.

Gamybos broką bendrovė aptiko tik tuose modeliuose, į kuriuos buvo montuojamas Amerikoje gaminamas 2,0 litrų darbo tūrio, keturių cilindrų „EcoBoost“ variklis.

autoguide.com nuotr./„Ford Edge“
autoguide.com nuotr./„Ford Edge“

Klaida degalų sistemoje

Nustatyta, kad gaisras gali kilti dėl netinkamai sumontuotos degalų sistemos. Baiminamasi, kad degalams patekus ant karštų automobilio dalių, „Edge“ gali užsiliepsnoti. Registruoti „Edge“ pirkėjus nemokamam remontui „Ford“ pradės nuo vasario.

Šie „Ford“ pateikti skaičiai niekis, palyginus su tuo, ką praėjusių metų lapkritį buvo priversti daryti vokiečiai. Gendančios DSG transmisijos ir šviesos „Volkswagen“ privertė atšaukti 2,64 mln. automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius