Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Harley-Davidson“ gerbėjams siūlo darbą: būti profesionaliu keliautoju

„Harley-Davidson“ motociklininkus kviečia dalyvauti kasmetiniame „Discover more“ konkurse, kurio prizas – kelionė. Dviems laimėtojams porai savaičių bus skiriami du motociklai ir 5 tūkst. eurų kelionės biudžetas.
Luiso Castillos kelionė
Luiso Castillos kelionė

Praėjusių metų nugalėtojas Luisas Castilla įkvėpė daugelį motociklininkų išvykti į kelionę ir patirti važiavimo „Harley-Davidson“ motociklu magiją. Šiais metais dalyviams suteikiame dar daugiau laisvės ir galimybę išpildyti svajonę. Projekto „Discover More 2016“ laimėtojai galės pasirinkti šalį, maršrutą ir patys susikurti kelionės sąlygas. Ar gi tai ne svajonių kelionė?“ – retoriškai klausia „Harley-Davidson“ EMEA rinkodaros vadovas Mike‘as Johnstone‘as.

2015 metų „Discover More“ keliautojas Luisas Castilla buvo išrinktas daugiau nei iš 10 000 motociklininkų iš 27 šalių. Jis leidosi į dviejų mėnesių kelionę „Harley-Davidson“ motociklu. L.Castilla važiavo įspūdingais Europos keliais, gėrėjosi užburiančiais gamtovaizdžiais, pažino įvairias kultūras.

„Kiekvieną dieną vykti į naujas vietas buvo beveik tas pats, kaip gimti kiekvieną dieną iš naujo. Su niekuo nepalyginimas jausmas matyti saulėtekį: toks grožis užburia. Supranti, kad viskas, ką turi daryti, yra tiesiog važiuoti“, – pasakoja L.Castilla specialiai kelionei sukurtame filme.

Viena iš 2015 metų projekto „Discover More“ sąlygų buvo mokėti ir norėti pasakoti kelionės įspūdžius, dalintis jais su sekėjais. Laimėtojas puikiai atitiko šią sąlygą.

VIDEO: Luiso Castillos kelionė su „Harley-Davidson“

Norintieji laimėti 2016 metų „Discover More“ kelionę turi registruotis šiame puslapyje bandomajam važiavimui vienu iš šešių kelioninių motociklų („Superlow 1200T“, „Heritage Softail Classic“, „Road King Classic“, „Street Glide Special“, „Road Glide Special“ ar „Ultra Limited“). Dalyvių registracija tęsis iki balandžio 30 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius