Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išsirinkti gerą naudotą motociklą?

Žydinti naudotų motociklų rinka – gyvesnė nei bet kada anksčiau. Iš visų per 2016 metus šalyje įvykusių sandorių net apie 97 proc. sudarė naudotų motociklų sandoriai.
BMW S1000RR
Asociatyvi nuotr.: motociklas
Temos: 1 Motociklas

Didelės eilės prie A kategorijos teorijos egzamino „Regitroje“ nenumalšina lietuvių noro sėsti ant motociklo. Dauguma pradedančiųjų jau žino, kokį motociklą norėtų vairuoti, o kai kurie dviratę transporto priemonę jau būna įsigiję prieš išsilaikydami teises.

Tačiau ne visi žino, kaip tiksliai reikėtų rinktis motociklą – kam reikėtų skirti daugiausiai dėmesio, apžiūrint naudotą dviratę transporto priemonę.

Renkantis motociklą reikėtų kruopščiai apžiūrėti variklį, važiuoklę bei kėbulą. Motoakrobatas Šarūnas Kezys iš komandos „Utena Stuntriders“ pataria, kaip reikėtų rinktis naudotą motociklą.

Svarbu patikrinti ne tik, ar motociklas turėjo eismo įvykį, bet ir variklio, išmetimo sistemos, stabdžių, pakabos, padangų būklę. Būtina įsitikinti, kad su vienu raktu atrakinsite visas motociklo spynas, o tamsios spalvos stabdžių skystis gali sufleruoti, kad jau laikas jį keisti.

„Utena Stuntriders“ atstovas taip pat siūlo atkreipti dėmesį į grandinę bei žvaigždes. Šie bei kiti Šarūno Kezio patarimai – vaizdo siužete žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius