Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kelionė į pragarą: sukrečiantis rusų žygio per degančią taigą vaizdo įrašas

Internete pasirodė šokiruojantis vaizdo įrašas, kuriame automobilio registratoriumi įamžinta drąsuolių rusų kelionė per degančią taigą.
Kariai gesina gaisrą
Kariai gesina gaisrą / KAM nuotr.

Vaizdo įrašo aprašyme nurodoma, kad gaisras siautėjo kelyje iš Rusijos Irkutsko srities Šestaki kaimo į Železnogorsko miestą.

Dramatiška kelionė įvyko gegužės 19 dieną, kai Irkutsko srityje kilo didžiulis miško gaisras.

Tą dieną portale „Vesti-Irkutsk“ vienas lankytojas paliko jaudinantį įrašą: „Mūsų Šestaki kaimas gali sudegti. Mes spąstuose, aplink mūsų kaimą, trijose pusėse, dega taiga. Už geležinkelio, per kilometrą nuo mūsų, dega, Selezniovo laukuose, už devynių kilometrų, dega, už 30 km, Železnogorske, 13-ajame gyvenamajame rajone, jau dega namai.“

VIDEO: Kelionė per degančią taigą

Gali būti, jog žmonės tiesiog desperatiškai bandė pabėgti iš ugnies apimtos zonos.

Patirtą siaubą pačiame pragaro centre geriausiai iliustruoja šis vaizdo įrašas. Įspėjame, kad jame skamba necenzūriniai žodžiai.

Daugelis internautų svarsto, ar reikėjo šitaip rizikuoti, važiuojant tiesiai į ugnį, juk pavojus buvo mirtinas. Be to, iš vaizdo įrašo neįmanoma suprasti, koks buvo šio žygio tikslas. Gali būti, jog žmonės tiesiog desperatiškai bandė pabėgti iš ugnies apimtos zonos.

Per šį gaisrą sudegė dvidešimt namų. Pareigūnai jau sulaikė įtariamą gaisro kaltininką, dėl kurio neatsargių veiksmų ir įsiplieskė ugnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius