Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Latvijos lenktynių šou buvo sėkmingas „D1Sport“ „drifto“ komandai (nuotraukos)

Rygos Bikerniekų sporto bazėje vykusiose „Energy.lv Drift Party“ lenktynėse lietuvis Evaldas Kovalenka, atstovaujantis „D1Sport“ komandai, iškovojo aukštą antrą vietą, užleidęs lyderio poziciją tik renginio šeimininkui latviui Jevgenijui Kuprijanovui.
„D1Sport“ komanda „Energy.lv Drift Party“ varžybose
„D1Sport“ komanda „Energy.lv Drift Party“ varžybose. / Komandos nuotr.

„Energy.lv Drift Party“ susirungė 14 aukščiausios klasės „drifto“ pilotų iš Latvijos, Lietuvos, Estijos ir Lenkijos. Dar vienas lietuvis, „D1Sport“ komandos pilotas Kąstytis Alekna, pirmavęs kvalifikaciniuose važiavimuose, bendroje įskaitoje užėmė penktą vietą.

Komandos nuotr./D1Sport komanda Energy.lv Drift Party varžybose
Komandos nuotr./„D1Sport“ komanda „Energy.lv Drift Party“ varžybose

„Antros vietos laimėtojas visuomet jaučia tam tikrą kartėlį, tačiau aš savo pasirodymą vertinu labai gerai ir džiaugiuosi pergale. Mūsų varžovai buvo puikiai pasiruošę ir rimtai nusiteikę, bet mūsų komandai pavyko pasiekti gerų rezultatų ir parodyti aukštą lygį“, – iškart po apdovanojimų kalbėjo antros vietos laimėtojas.

„D1Sport“ komanda šiuo metu užima pirmą vietą Lietuvos „drifto“ čempionate ir yra gerai žinoma ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėse šalyse: Latvijoje, Baltarusijoje, Ukrainoje ir Rusijoje. Klubas organizuoja „drifto“ renginius, orientacines žaidynes, slalomus, o taip pat nelieka abejingas ir remia vaikų globos namus.

VIDEO: WWW.iTER.LV - Energy.lv Drift Show/Latvian Dragrace 4.posms

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius