-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maršrutą iš namų į darbą bus galima įveikti virtualiai „Gran Turismo 6“ žaidime

„Gran Turismo 6“ yra vienas iš labiausiai laukiamų lenktynių žaidimų. Ir, priešingai nuo savo konkurentų „Forza 5“, „Sony“ investavo į tokias naujoves, apie kokias varžovai nė nesvajojo.
„Audi Quattro S1“ GT6 žaidime
„Audi Quattro S1“ GT6 žaidime / „Sony Computer Entertainment“ nuotr.

Šiame „Play Station 3“ konsolei skirtame žaidime bus galima susikurti savo trasas. Todėl visai nesvarbu, ar jums patinka jūsų kasdienis maršrutas į darbą, ar norėtumėte išbandyti kokią nors alpių kelio atkarpą – tereikės tik perkelti visus reikiamus duomenis į žaidimą. Galbūt įdomią trasą pavyktų susikurti pagal smagiausių Europos kelių dešimtuką (1 dalis, 2 dalis). Visgi, tam reikėtų palaukti, kol kas nors su GPS imtuvais tais keliais pasivažinėtų.

„Sony Computer Entertainment“ nuotr./Kadras iš „Gran Turismo 6“ žaidimo
„Sony Computer Entertainment“ nuotr./Kadras iš „Gran Turismo 6“ žaidimo

Žaidimo kuria specialią mobiliąją aplikaciją, kuri jūsų išmaniajame telefone aktyvuos GPS imtuvą ir surinks visus duomenis apie maršrutą. Tada beliks tik visa tai perkelti į virtualų „Gran Turismo 6“ pasaulį.

Teigiama, kad mobilioji aplikacija maršrutą galės užfiksuoti 400 kvadratinių kilometrų (20x20 kilometrų) plote. Į tokius rėmus be didesnio vargo telpa Niurburgringo „Nordschleife“ žiedas, tačiau jo kopijuoti nereikės – „Gran Turismo“ žaidimų serijos kūrėjai jau seniai padarė tikslią šios trasos kopiją – net ir smulkiausi kelio nelygumai liko nepamiršti.

Visgi, Kačerginės „Nemuno Žiedą“, dalį kelio atkarpos iš Molėtų į Anykščius ar Vilniaus naujojo aplinkkelio gabalą galėsite įsikelti į žaidimą ir lakstyti ten pačiais didžiausiais greičiais be jokios rizikos ar galimybės prarasti vairuotojo pažymėjimą.

„Gran Turismo 6“ debiutuoti turėtų šių metų gruodžio 6-ąją, tačiau trasos kūrimo funkcija bus pristatyta kiek vėliau. Šeštojoje žaidimo dalyje bus 33 skirtingos trasos (71 skirtingas trasos išdėstymas) ir net 1197 skirtingi automobiliai.

VIDEO: „Gran Turismo 6“ žaidimo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius