-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Godūs metalo vagys Britanijoje masiškai vagia kanalizacijos dangčius

Tam, kad galėtų vogti kanalizacijos šulinių dangčius nuo kelio, metalo vagys automobilyje „Peugeot Partner“ krovinių skyriuje išpjovė didžiulę skylę.
Metalo laužas
Metalo laužas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Kanalizacija

Metalo laužo vagių gauja modifikavo savo automobilį taip, kad galėtų nepastebimi vogti kanalizacijos šulinių dangčius. Jie prapjovė skylę automobilio dugne, kad užvažiavus virš kanalizacijos šulinio dangčio galėtų jį pasisavinti. Automobilį atsitiktinai aptiko policijos patruliai.

Metalo laužo vagys Anglijoje pridaro labai daug nuostolių. Per paskutinius 6 mėnesius Mančesteryje buvo užfiksuoti 303 atvejai, kuomet vagys pavogė metalinius vandens šildytuvus, vamzdžius ar radiatorius. Didžiausia auka šiame regione tapo elektros kompanija. Metalo vagys apšvarino net 8 elektros pastotes. Per metus metalo vagys padaro nuostolių už kelis milijonus svarų.

Šiuo metu policija skiria daugiau dėmesio metalo laužo supirktuvėms. Manoma, kad didesni metalo gaminiai, tokie kaip geležinkelio bėgiai yra transportuojami į Kiniją ar Indiją. Didelis vandens šildytuvas priduodant kaip metalo laužą yra vertas apie 160 litų, radiatorius – 60 litų.

Policija jau ėmėsi operacijos, kurios metu sulaikė 347 įtariamuosius ir 70 automobilių, kurie, kaip manoma, transportuodavo vogtą metalo laužą. Įspėtos daugiau nei 300 metalo laužo supirktuvės. Prasidėjus šiai operacijai metalo vagių aktyvumas sumažėjo.

Apie vagių tautybę nepranešama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius