-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per plauką nuo tragedijos: Lodzėje tramvajus lėkė be vairuotojo

Lenkijos Lodzės miesto stebėjimo kameros užfiksavo neįprastą incidentą: itin greitai sukęs tramvajus nuslydo nuo bėgių ir tik per plauką nepartrenkęs pėsčiosios sustojo įsirėmęs į stulpą. Kaip rašo Tvn24.pl, Lodzės miesto viešojo transporto įmonė apie įvykį tarnyboms nepranešė, tačiau iš žiniasklaidos apie įvykį sužinojusi prokuratūra pradės tyrimą.
Tramvajaus avarija Lodzėje
Tramvajaus avarija Lodzėje / TVN24.pl stopkadras

Įvykis užfiksuotas praėjusį penktadienį. Modernus tramvajus, važinėjantis 10-uoju maršrutu, Lodzės centre sugedo anksti ryte, todėl buvo nustumtas ant nenaudojamų bėgių. Kai jį atitempęs techninės pagalbos tramvajus išvažiavo, o vairuotojas paliko savo darbo vietą, sugedęs tramvajus staiga pajudėjo.

Vaizdo įraše, kurį skelbia Tvn24.pl, matosi, kaip keliasdešimt tonų sverianti transporto priemonė lekia miesto centru be jokios kontrolės, o šalia važiuoja transporto įmonės atstovai ir įspėja praeivius apie pavojų. Tramvajus staiga užsuka, nuslysta nuo bėgių ir trenkiasi į stulpą. Vos akimirką prieš tai jam iš kelio sprunka moteris, ėjusi per pėsčiųjų perėją.

Įvykį tirti ėmėsi prokuratūra, jos atstovai tvirtina, kad pavojus buvo kilęs, o nustačius įvykio kaltininką jam grėstų net iki trejų metų nelaisvės.

Filmuotą TVN24 siužetą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius