-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renkame saugiausią 2014 metų Lietuvos pradedantįjį vairuotoją

Konkursas pradedantiems mūsų šalies vairuotojams „Vairuoju saugiai!“ šiemet rengiamas antrus metus iš eilės. Jo nugalėtojui „Auto Bild Lietuva“ komanda parengė malonią staigmeną – kelionę į 2015 metų Ženevos automobilių parodą, kuri vyks kovo mėnesį.
Centro atidarymo akimirka
Centro atidarymo akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Jau beveik dešimtmetį „Auto Bild Lietuva“ žurnalo rengiamų konkursų tikslas – skatinti visus vairuoti saugiai ir elgtis tolerantiškai kelyje vienas kito atžvilgiu. Ar jausimės saugūs kelyje, priklauso tik nuo mūsų pačių. Todėl svarbiausia yra ne greitis, o geras ir saugus vairavimas, tolerancija, pakantumas, drausmingumas ir pagalba kitam.

Konkursą pradedantiems vairuotojams „Auto Bild Lietuva“ komanda kartu su savo idėjiniais partneriais ir rėmėjais rengia antrus metus iš eilės. Jo tikslas – paskatinti pradedančiuosius vairuotojus kaupti gerąją vairuotojo patirtį, tobulinti įgūdžius ir kuo greičiau tapti visaverčiais saugiais eismo dalyviais. 

„Skaičiuojama, kad apie 90 proc. avarijų keliuose įvyksta dėl vairuotojų kaltės, ir vos dešimtadalis – dėl automobilio techninių gedimų ar kelio būklės. Todėl vairuotojams, ypač pradedantiesiems, labai svarbu ne tik išmanyti kelių eismo taisykles bei jų laikytis, bet ir tobulinti praktinius automobilio valdymo įgūdžius. Todėl „Lietuvos draudimas“, prieš savaitę surengęs penktąjį nacionalinį kelių eismo taisyklių, tapo ir saugiausio Lietuvos pradedančiojo vairuotojo konkurso partneriu. Esame įsitikinę, kad tokios iniciatyvos prisideda prie saugesnio eismo Lietuvos keliuose“, – sakė „Vairuoju saugiai!” partnerio, šalies ne gyvybės draudimo rinkos lyderio „Lietuvos draudimo“ Gyventojų turto draudimo vadovas Andrius Gimbickas.

Rengiamame konkurse „Vairuoju saugiai!“ gali dalyvauti visi asmenys, kurie vairuotojo pažymėjimą įgijo ne anksčiau kaip dveji metai iki konkurso paskelbimo dienos. Visus norinčius dalyvauti pradedančiųjų vairuotojų konkurse nuo balandžio 7 d. kviečiame registruotis www.gazas.lt/registracija iki gegužės 11 d. 24 val.

Atrankiniame etape gegužės 17 d. VĮ „Regitra“ Vilniaus filialo Lentvario g. 7 egzaminų klasėje bus tikrinamos pradedančiųjų vairuotojų teorinės žinios, o geriausiai pasirodę 25 konkurso dalyviai susirungs tarpusavyje finaliniame renginyje, kur turės pademonstruoti praktinius gebėjimus valdyti automobilį.

Tikslus laikas bus paskelbtas vėliau. Ir atranka, ir finalas vyks tą pačią dieną.

Pastaba: Konkurse negali dalyvauti daugiau kaip dvejų metų vairavimo stažą turintys vairuotojai, taip pat nepilnamečiai ir asmenys, neturintys galiojančio vairuotojo pažymėjimo, UAB „Travel2life“, AB „Lietuvos draudimas“, UAB „Inter Cars Lietuva“, VĮ „Regitra“, UAB „15 min“, UAB „Plius“ ir UAB „Ecodriving LT“ darbuotojai ir jų šeimų nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius