-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sky“ televizija apie Jeremy Clarksono priėmimą: „Nereikia žmogaus, kuris mušasi su bendradarbiais“

Stuartas Murphy, televizijos „Sky“ pramoginių kanalų direktorius, pareiškė, kad nedirbs kartu su Jeremy Clarksonu – žmogumi, kuris mušasi su savo kolegomis.
„Top Gear“ komanda
„Top Gear“ komanda / „Scanpix“ nuotr.

Nuo to laiko, kai BBC paskelbė neatnaujinanti sutarties su Jeremy Clarksonu, pasirodė begalės gandų, susijusių su laida „Top Gear“: Ar laida tęsis? Kas būtų naujieji „Top Gear“ vedėjai? Ar tikrai „Top Gear“ trijulę išvysime televizijoje „Sky“? Tokie ir panašūs klausimai ypač aktualūs šiuo metu laidos gerbėjams.

Viena geriausių naujienų laidos gerbėjams – „Top Gear“, pakeitusi pavadinimą į „Top Speed“, pasirodys televizijoje, transliuojama kanalo „Sky“. Dabar atrodo, kad tai buvo tik gandai.

Televizijos kanalo „Sky“ pramoginių kanalų direktorius Stuart Murphy, suskubo paneigti tokiu gandus savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje: „We aren‘t going to sign up someone who punches a colleague in the face“ (liet. – mes nesiruošiame įdarbinti žmogaus, kuris smogia savo kolegai į veidą).

Tačiau manoma, kad „Top Gear“ trijulė neliks be veiklos televizijoje – yra gandų, kad vedamos derybos su „Netflix“ televizija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius