-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Top Gear“: skandalingas epizodas, kainavęs 100 tūkst. svarų, bus iškirptas

15min jau rašė, kad naujoji „Top Gear“ kūrėjų komanda sulaukė kritikos ir net protestų po to, kai vienas „Top Gear“ vedėjų – aktorius Mattas LeBlancas iš serialo „Draugai“ – kartu su profesionaliu lenktynininku Kenu Blocku triukšmingai pasivažinėjo prie Vestminsterio ir Kenotafo.
„Top Gear“ filmavimo epizodas
„Top Gear“ filmavimo epizodas / Youtube iliustr.

Kenotafas – tai paminklas, skirtas žuvusiems Pirmajame pasauliniame kare atminti. Kitaip tariant, vieta, kurioje nedera išsišokti.

Prie šio monumento Mattas LeBlancas ir ralio meistras Kenas Blockas pademonstravo figūrą, angliškai vadinamą „spurga“ (doughnut), arba lietuviškai tiesiog „saulute“: automobilis sukasi vietoje, keldamas dūmų debesį.

Galingas „Ford Mustang Hoonicorn“ tikrai kėlė siaubingą triukšmą ir, be abejo, dūmų debesis, sutraukdamas minias smalsuolių ir netgi atkreipęs vestuvių procesijos dėmesį.

Vienas iš naujosios „Top Gear“ komandos vedėjų Chrisas Evansas viešai atsiprašė dėl laidos epizodo, reaguodamas į karo veteranų ir net kai kurių ministrų viešai išsakytą kritiką. Tačiau apkaltino ir paparacus, neva jie ne visai objektyviai atspindėjo situaciją –filmuotoje medžiagoje ir nuotraukose Kenotafas atrodo arčiau, nei buvo iš tikrųjų.

BBC pareiškė, kad šių skandalingų kadrų laidoje nerodys, nors epizodo filmavimas praėjusį savaitgalį kainavo 100 tūkst. svarų sterlingų.

O kaip jūs vertinate tokį epizodą? 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius