-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojas virtuozas su vilkiku išlindo pro adatos skylutę

Stereotipai apie užsienio šalių vairuotojus griūva labai greitai. Pavyzdžiui, prisižiūrėję „Youtube“ iš registratorių sukeltų filmukų galvojame, kad Rusijos didmiesčių vairuotojai yra netikėliai. Bet tai netiesa.
Eismo situacija Kinijoje
Eismo situacija Kinijoje

Kaip pasakojo neseniai iš kelionės Vladivostokas-Vilnius grįžę (vėliau nuvažiavę ir iki Lisabonos) automanai Vitoldas Milius ir Aidas Bubinas, Rusijos vairuotojai eismo pragare paprasčiausiai neišgyventų, jei nemokėtų greitai ir saugiai važinėti. Todėl į socialinius tinklus patenkantys atvejai dažniau yra išimtis iš taisyklės.

Panaši stereotipinė nuomonė apie chaotišką eismą Kinijos didmiesčių gatvėse. „Youtube“ daug filmų, kuriuose vaizduojami krovinius pametantys, laidus nutraukiantys, šviesoforų nematantys Kinijos vairuotojai.

Tačiau šis filmas jus nustebins. Ar sugebėtumėte su vilkiku išlįsti per tokį mažą tarpą? Išsaugotume ir pastatus, ir transporto priemonę, ir krovinį?

Žinoma, daugelis galbūt sakys, kad protingas vairuotojas į tokią gatvę nelįstų. Vis dėlto, net ir tokią klaidą atperka šio vyruko ir jo pagalbininko meistriškumas.

VIDEO: 表揚系列:拖頭之神Chinese trucker skill

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius