-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 09

2012 metų „Subaru Impreza“ debiutas – šiemet?

Trečiosios kartos „Subaru Impreza“ kūrėjai nežada sustoti – vos prieš metus išleidę dabartinio GE modelio atnaujinimą, jau šiemet jie planuoja į pardavimų salonus siųsti naująją „Impreza“, pristatytą praėjusiais metais Los Andželo automobilių parodoje.
2012 metų „Subaru Impreza“
2012 metų „Subaru Impreza“ / Gamintojo nuotr.

Tai, švelniai tariant, netikėta – vis dėlto nauja „Impreza“, anot „Subaru“ atstovų, turėjo pasirodyti tik 2012 metais. Retas atvejis, kad automobilių gamintojas išleistų naują modelį anksčiau nei planuota – kur kas dažniau pasitaiko atvirkščias variantas.

Daugiau sužinoti bus įmanoma Niujorko automobilių parodoje šių metų balandžio gale – būtent ten, tikimasi, ir bus oficialiai paskelbta apie tolimesnį „Subaru Impreza“ tobulinimą arba apie jo keliavimą į gamintojo salonus visose valstybėse.

Įdomus dalykas – jeigu paprastoji „Impreza“ jau šiemet važinės gatvėse, kada gi pasirodys galingesni WRX bei WRX STi modeliai? Apie juos „Subaru“ kol kas nėra užsiminusi.

VIDEO: Subaru Impreza Concept 2011 PA autoshow

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius