Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 11 03

Blizgančių automobilių dienos Las Vegase. SEMA paroda prasidėjo

Las Vegase, Jungtinėse Amerikos Valstijose duris atvėrė kasmetinė SEMA paroda. Paroda, į kurią susirenka visos žinomiausios tobulinimo dirbtuvės ir pristato ką nuveikė per metus.
Las Vegase prasidėjo SEMA 2010 paroda
Las Vegase prasidėjo SEMA 2010 paroda / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Paroda Las Vegasas

Keliais žodžiais galima pasakyti, kad SEMA paroda yra apie greitį, didelę galią, didelius ratus, blizgučius, spoilerius, gerą skonį ir beskonybes. Čia susirenka ne tik „tiuningo“ ekspertai, bet ir automobilių gamintojai. Jie čia pristato pačias galingiausias šiaip jau paprastų automobilių versijas.

Gamintojo nuotr./Honda CR-Z Hybrid R
Gamintojo nuotr./„Honda CR-Z Hybrid R“

Puikus gero gamyklinio tobulinimo pavyzdys – „Honda CR–Z Hybrid R“ koncepcija. Ją parodai parengė patys „Honda“ specialistai. Manoma, kad šis automobilis pasirodys lenktynių trasoje JAV vykstančiose „24 Hours of Thunderhill“ lenktynėse.

Techniškai ypač komplikuotas hibridines jėgaines ne taip jau paprasta modifikuoti. Bet kas tai gali atlikti geriau nei pats gamintojas? Todėl šios „Honda“ variklio galia profesionaliai padidinta iki 200 AG.

Gamintojo nuotr./C&A Toyota Prius
Gamintojo nuotr./„C&A Toyota Prius“

Tiesa, mūsų kuklia nuomone ne visi tobulinimai yra vykę... Pažiūrėkite į šį „C&A“ parengtą „Toyota Prius“! Taip, mes suprantame, kad toks aerodinaminis paketas labai sumažina pasipriešinimą, bet buvo galima sugalvoti ir gražesnį sprendimą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius