Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 05 29

Dakaro legenda – jau ir Lietuvoje: KTM salonas atidarytas

Nesuskaičiuojama gausybe pergalių Dakaro dykumų maratone ir enduro čempionatų trasose išgarsėję austriški KTM motociklai pagaliau turi savo namus ir Lietuvoje. Sostinės Ukmergės gatvėje, neoficialiai dar vadinama automobilininkų gatve, duris atvėrė KTM salonas.
KTM salono atidarymas Vilniuje
KTM salono atidarymas Vilniuje

Oficialia šio motociklų gamintojo atstove Lietuvoje tapo bendrovė „Motoshop“, Vilniuje ir Kaune prekiaujanti „Yamaha“ produkcija. 

„Labai džiaugiuosi, kad derybos su KTM atstovais baigėsi sėkmingai. Šis prekės ženklas yra tiesiog neatsiejama motokroso ir enduro varžybų dalis“, – GAZAS.LT sakė Ugnius Stančius, bendrovės „Motoshop“ prekybos vadovas.

Ar ši markė nėra pernelyg „nišinė“, kad būtų galima sėkmingai vystyti verslą?

U.Stančius įsitikinęs, kad KTM yra būtent tai, ko reikia. „Mes kasdien bendraujame su sportininkais, motociklų sporto klubais, esame Baltijos enduro čempionato rėmėjai, tad jaučiame, kad susidomėjimas KTM produkcija yra labai didelis“, – kalba pašnekovas.

Jis tikina verslą planuojantis ne vieneriems metams į priekį: „Įsikūrę Lietuvoje neslepiame ambicijų plėstis ir kitose Baltijos šalyse“.  

120 kvadratinių metrų ploto salone nuolat bus eksponuojama iki 10 KTM motociklų. Greta jų – specialiai „Motoshop“ užsakymu gaminami retro stiliaus mopedai „Mosca“ ir pati įvairiausia atributika. Net – firminės oranžinės KTM spalvos guminiai batai už 150 litų.

Į salono atidarymą susirinkusių svečių dėmesį traukė ne tik krosiniai KTM modeliai, tarp kurių galima būtų išskirti „KTM 350 SXF Cairoli Replica“. Daugelis abejingai negalėjo praeiti pro KTM RC8, kurį legendinis „Formulės-1“ pilotas Michaelis Schumacheris įvertino kaip vieną geriausių jo kada nors vairuotų motociklų.

„Kai kam gali nepatikti jo dizainas, tačiau sunku surasti kitą motociklą, kurį būtų taip malonu ir lengva valdyti netgi lekiant maksimaliu greičiu“, – motociklą apibūdino M.Schumacheris.

Beje, šis 29 tūkstančius litų kainuojantis KTM RC8 yra naudotas.

„Per metus ketiname parduoti bent 15 naujų motociklų, bet to, prekiausime ir naudotais. Kiekvienam klientui padėsime ne tik įsigyti naują, bet ir parduoti turimą motociklą“, – aiškina U.Stančius.

KTM techninės priežiūros centras bus ten pat, kur įsikūrusi pagrindinė „Motoshop“ būstinė Vilniuje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius