-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 06

ESBO delegacijų vadovų vairuotojams – specialūs mokymai

Antradienį oficialiai prasidėjusios Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos (ESBO) konferencijos, kuriai šiemet pirmininkauja Lietuva, dalyviai galės jaustis saugiai – už delegacijų pervežimą atsakingi automobilių, mikroautobusų ir autobusų vairuotojai praėjo profesionalius apmokymus.
5 serijos BMW ESBO vadovams
5 serijos BMW ESBO vadovams / Gamintojo nuotr.

Į ESBO sesiją susirinkusių Europos, Šiaurės Amerikos ir Azijos šalių delegacijų vadovai abi dienas (gruodžio 6-7 d.) bus aprūpinti 73 naujausio BMW 5 serijos modelio automobiliais bei vairuotojais, praėjusiais dviejų dalių apmokymus, kuriuos surengė Užsienio reikalų ministerija (URM), Vadovybės apsaugos departamento prie VRM darbuotojai ir oficiali BMW atstovė „Krasta auto“.

Gamintojo nuotr./ESBO vadovų vairuotojų mokymai
Gamintojo nuotr./ESBO vadovų vairuotojų mokymai

„Lietuvai ši konferencija itin svarbi, todėl, siekdami nepriekaištingo itin aukštas pareigas užimančių svečių aptarnavimo, surengėme ne vienus konferencijos darbuotojų apmokymus. Vairuotojams mokymų metu buvo suteikta visa informacija, padėsianti užtikrinti saugų ir savalaikį delegacijų vadovų pervežimą, taip pat teikiamų paslaugų kokybę ir aukščiausio lygio saugumą“, – sakė URM atstovas Linas Verbušaitis.

Praėjusią savaitę URM ir Vadovybės apsaugos departamento prie VRM darbuotojų iniciatyva surengtų mokymų metu konferencijos vairuotojams buvo perduota informacija apie pagrindinius maršrutus, automobilių saugumo ir patikros reikalavimus bei kultūringą vairavimą, kuris apima tiek važiavimo greitį ir pobūdį, tiek vairuotojų aprangą. Taip pat mokymų metu buvo suteikta informacija apie tinkamą automobilių vidaus iš išorės priežiūrą ir tam reikalingas priemones.

Vakar, kiekvienam vairuotojui pradedant darbą ir pasiimant BMW 5 serijos modelio automobilius, oficialios BMW atstovės „Krasta auto“ iniciatyva buvo surengta antroji, praktinė mokymų dalis.

Gamintojo nuotr./ESBO vadovų vairuotojų mokymai
Gamintojo nuotr./ESBO vadovų vairuotojų mokymai

„Jaučiame didelę atsakomybę ir siekiame, kad mūsų suteikti BMW automobiliai kuo geriau pasitarnautų svarbiems šalies svečiams ir abi dienas leistų jiems jaustis saugiai bei patogiai. Todėl kiekvieną vairuotoją detaliai supažindindinome su BMW 5 serijos modelio automobiliais, jų valdymu, saugumo sistemomis ir vairavimą palengvinančiomis funkcijos“, – sakė „Krasta auto“ direktorė Asta Bagdonavičienė. 

„Krasta auto“ gavusi galimybę kaip partneris dalyvauti tokio lygio renginyje, anot A. Bagdonavičienės, jaučia didžiulį pripažinimą. Todėl įmonė suteikti BMW automobilius šiam renginiui pasiūlė nemokamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius