-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 10

„Ford“ skelbia fotografijų konkursą, kurio prizas – nauja „Fiesta“

„Ford“ kartu su „Instagram“ ir „Facebook“ organizuoja „Fiestagram“ fotografijų konkursą ir kviečia visus europiečius siųsti fotografijas, kuriose pavaizduota „Ford Fiesta“ – kūrybiškai išryškinamos jos savybės, dizainas, technologijos. Kiekvieną savaitę bus skelbiamas ir apdovanojamas savaitės nugalėtojas. O konkurso pagrindinis prizas – „Ford Fiesta“, populiariausias mažos klasės automobilis Europoje.
„Ford“ fotografijų konkurso prizas - nauja „Fiesta“
„Ford“ fotografijų konkurso prizas - nauja „Fiesta“ / Gamintojo nuotr.

„Fiestagram“ fotografijos konkurso, kurio pradžia – spalio 10 diena ir trukmė – šešios savaitės. Fotografavimo entuziastai kviečiami išmaniaisiais telefonais nufotografuotus „Ford Fiesta“ vaizdus įkelti  į „Facebook“ „Ford Fiesta“ puslapį pasinaudojant „instagramer.com“ (su simboliu #Fiestagram) programa, kuri greitai ir lengvai patalpina fotografijas į internetą, arba „Instagram“  tinklą.

„Norime, kad šis konkursas sudomintų kuo daugiau mūsų „Ford Fiesta“ puslapio fanų socialiniame tinkle „Facebook“, o taip pat ir „Instagram“ programos entuziastų, kurių yra dar daugiau“, – sako „Ford“ Rinkodaros, pardavimų ir paslaugų Europos padalinio vadovas Roelantas de Waardas. – „Instagram“ tik per devynis mėnesius sulaukė 150 milijonų fotografijų, per dieną naudojantis „Instagram“ sukurta galimybe internete patalpinama per 1,9 milijonus nuotraukų, ir mes tikimės, kad mūsų konkursas šį skaičių gerokai padidins“.

Konkurse yra šešios kategorijos, kiekviena atskirta simboliu „#“ – "#Pradžia", "#Paslėptasis", "#Klausymas", "#Elementas", "#Muzika" ir "#Forma". Dalyviai yra laisvi savaip suprasti kiekvienos kategorijos pavadinimą. Galima naudoti bet kokias „Instagram“ priemones – filtrus ir efektus – savo vizijai ir nuotaikai perteikti.

Kiekviena kategorija turės savą savaitę „Ford Fiesta“ internetiniame „Facebook“ puslapyje. Ir kiekvieną savaitę bus išrenkama nuotrauka tos kategorijos nugalėtoja.

Savaitės ir viso konkurso nugalėtojus išrinks kompetetinga žiuri komisija: fotografijų iš mobiliųjų telefonų dalijimosi socialiniuose tinkluose „Instagramers.com“ įkūrėjas Philippe‘as Gonzalezas, „Ford“ Multimedijos ir komunikacijos vadovas Scottas Monty bei tarptautinio pripažinimo sulaukęs reklamos ir spaudos profesionalas – fotografas Jamesas Day.

Visa informacija apie „Fiestagram fotografijų konkursą patalpinta www.facebook.com/fordfiesta tinklapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius