-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 30

„Hamann” tobulina naująjį BMW 7

Automobilių tobulintojai iš kompanijos „Hamann” pranešė, jog jau paruošė specialią naujojo BMW 7 kėbulo išvaizdą ir tęsia darbus gerindami technines charakteristikas.
„Hamann” tobulina naująjį BMW 7
„Hamann” tobulina naująjį BMW 7 / Gamintojo nuotr.
Kol kas pateiktose nuotraukose dėmesį patraukia 22 colių lengvojo lydinio ratlankiai, galinis bagažinės dančio bei stogo spoileris, keturi išmetamųjų dujų vamzdžiai ir šoniniai slenksčiai. Automobilio viduje sumontuoti sportiškai atrodantys pedalai, o ant juoda oda aptrauktų sėdynių puikuojasi „Hamann” simbolika. Belaukiant oficialaus pranešimo, jog tobulintojai baigė visus darbus, galima prisiminti jų ankstesnius darbus prie BMW 7 serijos automobilių. 2005 m. pristatytas patobulintas „760i/L” modelis turėjo gamyklinį 6 l darbinio tūrio V12 tipo motorą, išvysčiusį 510 AJ galią ir 728 Nm sukimo momentą. 100 km/h buvo išvystomas per 5 s., o maksimalus greitis siekė 312 km/h. Taip pat buvo patobulinti „745i” ir „745iL”, turėję 5,2 l darbinio tūrio V8 variklius su padidinta 412 AJ galia. Spėjama, jog tobulinimui pasirinktas naujasis BMW 7, turintis 4,4 l V8 motorą ir dvi turbinas. Gamyklinės variklio versijos galia lygi 407 AJ, tačiau jau dabar galime neabejoti, jog „Hamann” pasieks įspūdingesnių rezultatų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius