-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 29

„Honda NSX“ bus pristatytas Detroite sausio mėnesį?

Pastaruoju metu „Honda“ kompanija nesišvaistė naujienomis – jie įnirtingai dirbo prie „Small Sports EV“ koncepcinio modelio, kuris turės būti pristatytas šių metų Tokijo automobilių parodoje, kuri prasidės jau šį savaitgalį.
„Acura Advanced Sports Car“ koncepcinis modelis
„Acura Advanced Sports Car“ koncepcinis modelis / Gamintojo nuotr.

Tačiau smulkių naujienų ir gandų automobilių pasaulyje vis tik pasirodo. Vienas jų – kad „Honda NSX“ bus pristatytas pirmoje didesnėje 2012 metų parodoje – Detroite. Britiškasis „Autocar“ savo ruožtu teigia, kad Detroite pasirodys tik modelis, tapsiantis NSX įkvėpimu – sportinis „Honda“ kupė. Arba „Acura“, kaip šie modeliai vadinami JAV.

Tas pats britų žurnalas teigia, kad Tokijo automobilių parodoje pristatytas „Small Sports EV“ konceptas bus žingsnis į naują, sportišką „Honda“ erą ir nubrėš artimiausių metų gamintojo sportiškų automobilių dizaino liniją.

Galbūt naujasis modelis bus panašus į galerijoje matomą „Acura Sports Car“ konceptą? Bet kokiu atveju, džiugu, kad antrajame šio amžiaus dešimtmetyje japonai atsigauna sportinių automobilių kūrime – maždaug prieš dešimtį metų nutraukus „Nissan Skyline“, „Toyota Supra“, „Honda NSX“ bei dar kelių modelių gamybą, sportiškų kupė rinkoje kurį laiką žiojėjo skylė (kurią dalinai užpildė „Nissan 350Z“).

Tačiau dabar turime „Nissan GTR“ (kuris, tiesa, iš sportiško kupė evoliucionavo į superautomobilį), 370Z, kitąmet turėsime „Toyota GT 86“, o jei dar pasitvirtins visi gandai apie NSX...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius