-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 01

„Hyundai Sonata Turbo“ – 274 AG galios pliūpsnis

Niujorke (JAV) pristačiusi „Hyundai Sonata“ hibridinę versiją, korėjiečių kompanija nesustojo ir nustebino dar vienu puikiu produktu – šio sedano modifikacija su galingu turbo varikliu.
„Hyundai Sonata Turbo“ – 274 AG galios pliūpsnis
„Hyundai Sonata Turbo“ – 274 AG galios pliūpsnis / Gamintojo nuotr.
Automobilyje plaka 2,0 l 4 cilindrų benzininis variklis su turbokompresoriumi, išvystantis 274 AG galią ir pasiekiantis maksimalų 364 Nm sukimo momentą, prieinamą plačiame sūkių intervale – nuo 1 800 iki 4 500 aps./min. Šis korėjiečių motoras jau lyginamas su BMW kūriniais. Galingiausias „Hyundai Sonata“ modelis parduodamas tik su 6 laipsnių automatine greičių dėže su rankinio pavarų perjungimo galimybe naudojant už vairo sumontuotas svirteles. Neblogi šio galingo automobilio ekonomiškumo rodikliai – 100 km kelio mieste reikės 10,7 l benzino, o greitkelyje – 6,9 l. Be galingo variklio, šios modifikacijos pirkėjai galės džiaugtis ir kitais maloniais priedais: panoraminiu stogu, 18 colių lengvo lydinio ratlankiais ir dvigubais išmetamaisiais vamzdžiais. Naujasis „Hyundai Sonata“ šiuo metu parduodamas ir su 2,0 l 162 AG bei 2,4 l 198 AG benzininiais varikliais. Kaip jau minėjome, šiandien buvo pristatyta ir kiek kitokios išvaizdos hibridinė sedano versija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius