-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 17

Lietuvos SOS vaikų kaimui padovanotas vienas iš šimto „Chevrolet“ automobilių

Vienas iš geriausiai žinomų automobilių prekinių ženklų pasaulyje – „Chevrolet“ šiemet švenčiantis šimtmečio jubiliejų, SOS Vaikų Kaimo organizacijoms visoje Europoje padovanos 100 naujų automobilių.
„Chevrolet Orlando“ SOS vaikų kaime
„Chevrolet Orlando“ SOS vaikų kaime / Organizatorių nuotr.

Net 9 iš jų atiteks Baltijos šalyse SOS Vaikų kaimo organizacijų globojamiems vaikams ir jais besirūpinantiems darbuotojams. Šiandien Vilniuje buvo įteiktas pirmasis Lietuvai skirtas automobilis. Prisidėdami prie tarptautinės „Chevrolet“ kompanijos iniciatyvos, įgaliotieji šių automobilių pardavėjai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje užtikrins nemokamą privalomąją techninę priežiūrą, dovanotiesiems automobiliams, 100 000 km ridos arba 3 metų laikotarpiu.

Vienas iš pirmųjų devynių automobilių skirtų SOS Vaikų Kaimo organizacijoms Baltijos šalyse, šiandien buvo įteiktas iškilmingos ceremonijos metu SOS Vaikų Kaimo Vilniuje atstovams, tuo tarpu dar vienas automobilis, skirtas organizacijos Šeimų Stiprinimo programai, Lietuvą pasieks rugpjūčio pabaigoje. Viena iš didžiausios vertės dovanų, kurią pastaraisiais metais Lietuvoje gavo mylinčius namus našlaičiams ir tėvų paliktiems vaikams suteikianti bei preventyviai besirūpinanti šeimomis, kuriose vaikams kyla grėsmė būti paliktiems savo tėvų, organizacija taip pat reikšmingai pažymės ir svarbų „Chevrolet“ istorijos tarpsnį – 2011-aisiais švenčiamą šimto metų jubiliejų.

Organizatorių nuotr./„Chevrolet Orlando“ SOS vaikų kaime
Organizatorių nuotr./„Chevrolet Orlando“ SOS vaikų kaime

„Didžiuojamės prisidėdami prie šio prasmingo būdo pažymėti savo kompanijos jubiliejų. Dovanodami automobilius didžiausiai, našlaičiais bei tėvų paliktais vaikais besirūpinančiai nevyriausybinei organizacijai mes siekiame pagerinti kasdieninį SOS Vaikų Kaimo namuose gyvenančių vaikų ir jų globėjų gyvenimą bei padėti Šeimų Stiprinimo programos socialiniams darbuotojams lankyti nepasiturinčias šeimas jų gyvenamosiose vietose. Norėdami dar labiau prisidėti prie šios iniciatyvos „Chevrolet“ atstovai Lietuvoje įsipareigoja nemokamai atlikti privalomąjį dovanoųjų automobilių techninį aptarnavimą viso jų garantinio laikotarpio metu“,- sake Janos Jendruszak, „Chevrolet Central & Eastern Europe“ Baltijos šalių, Ukrainos ir naujųjų rinkų vadovas.

Pirmųjų automobilių, skirtų Baltijos šalių vaikus globojančioms organizacijoms, atvykimas sutapo su SOS Vaikų Kaimo gimtadieniais Vilniuje, Lietuvoje bei Keiloje, Estijoje, tuo tarpu analogiška proga SOS Vaikų Kaimą Latvijos Valmieros mieste, „Chevrolet“ pasveikins rugpjūčio pabaigoje.

„Chevrolet“ automobiliai mums išties pravers daugelyje gyvenimiškų situacijų“,- sakė Nacionalinės SOS organizacijos direktorius Audrius Natkevičius.-„SOS mamoms bei socialiniams darbuotojams mobilumas yra gyvybiškai svarbus dėl tų pačių priežasčių kaip ir visiems tėvams. Jų kasdienybė yra kupina tų pačių iššūkių ir darbų kaip ir bet kurioje kitoje didelėje šeimoje“,- paaiškino Audrius Natkevičius.

SOS Vaikų kaimui Vilniuje padovanotas septyniavietis vienatūris „Chevrolet Orlando“ pasižymi ypač erdviu, patogiu ir lengvai pritaikomu salonu, neabejotinai atitinkančiu bet kurios didelės šeimos poreikius, nesvarbu kur ji beaugtų: su savo biologiniais tėvais ar rūpestinguose SOS Vaikų kaimo namuose. Be jokios abejonės jis suteiks galimybių Vilniaus vaikų kaime augantiems vaikams patogiai leistis net ir į ilgesnes keliones, tuo tarpu kai visos sėdynės nebus naudojamos automobiliu bus galima patogiai atsivežti net ir gausios šeimos poreikius atitinkančius krovinius.

„Chevrolet“ – viena iš geriausiai žinomų automobilių kompanijų pasaulyje, kuri per savo 100 metų istoriją pagamino per 200 milijonų automobilių, buvo įkurta 1911 m. lapkričio 3 d šveicarų kilmės imigranto Louiso Chevrolet ir JAV verslininko Billio Duranto. Iniciatyva SOS Vaikų Kaimo organizacijoms visoje Europoje padovanoti 100 automobilių buvo paskelbta 2010-ųjų rugsėjį, Paryžiaus automobilių parodos metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius