Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 06 30

„Mini“ atsinaujino (nuotraukos, video)

Šią savaitę automobilių gamintojas „BMW Group” pristatė atnaujintus MINI šeimos atstovus - MINI, MINI Clubman ir MINI kabrioletą. Nauju dizainu ir techninėmis naujovėmis pasižyminčius modelius MINI gerbėjai visoje Europoje galės įsigyti jau šį rudenį.
„Mini” atsinaujino
„Mini” atsinaujino

Gamintojų teigimu, naujos kartos turbo dyzeliniai varikliai MINI automobiliams suteikiantys dar daugiau galingumo leis nesunkiai įsitvirtinti savo segmente. Naujas 1,6 l keturių cilindrų variklis, pasižymintis puikia trauka, galingumu ir ekonomiškumu, bus gaminamas iš lengvos, bet patikimos, aliuminio konstrukcijos, todėl suteiks automobiliui dar daugiau dinamiškumo.

Dyzelinių variklių gamą taip pat papildys naujasis MINI One D išvystantis iki 90 AG ir MINI Cooper D agregatas išvystantis iki 112 AG, o 100km/val. greitį pasiekiantis per 9,7 s. Didžiausias šių variklių greitis 197 km/val. Šie dyzeliniai varikliai taip pat nustatys naujus savo segmento ekonomiškumo standartus – jų sąnaudos tesieks 3,8 l/100 km, o CO2 emisija bus sumažinta iki 99 g/km. Dyzelinius variklius taip pat papildys naujieji MINI One D Clubman ir MINI Cooper D Convertibale varikliai.

Iš išorės atnaujinti MINI, MINI Clubman ir MINI kabrioletas aiškiai pabrėžia išaugusį sportinį visų trijų modelių potencialą. Protingi techniniai sprendimai, naujas ratų dizainas, nauji spalvų deriniai ir pagal poreikį pasirenkamos įvairios detalės pabrėš išskirtinį šių modelių stilių, eleganciją ir aukščiausią kokybę. Nauja kiekvieno MINI modelio priekinės dalies geometrija dar labiau sustiprins pėsčiųjų apsaugą nelaimės atveju.  

Siūlomi trys nauji „dizaino pasauliai” – Rally, Classic ir Scene – kiekvienam vairuotojui suteiks daugiau galimybių susikurti individualų savo automobilio stilių. Kiekvieną iš šių dizaino komplektacijų sudarys puikiai suderintos automobilio apdailos spalvos, atitinkama stogo spalva, ratų dizainas, sėdynių apmušalai, įvairios apdailos detalės, spalvota MINI juosta ir kiti dizaino priedai.

Pirkėjai, kuriems svarbios naujausios technologijos, įvertins naują garso ir navigacijos sistemą, su interguojamu mobiliuoju telefonu ir išorės muzikos grotuvais. Taip pat visi MINI modeliai papildyti įvairiomis inovatyviomis įrangos detalėmis, kurios suteiks daugiau komforto ir užtikrins dar didesnį saugumą. Viena  iš  didžiausių naujovių - patogus MINI Clubman įtraukiamas bagažo skyriaus dangtis.

Atnaujintus MINI, MINI Clubman ir MINI kabrioletą pirėjai Lietuvoje galės įsigyti nuo spalio mėnesio.

 

VIDEO: New Mini 2011 family, MINI Cooper S Clubman & Convertible.mov

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius