-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 14

„Mini“ ir „Porsche“ dvikova: lenktynių nebus

Jei norėjote sužinoti ar „Mini Cooper S“ kompaktiškoje trasoje gali būti greitesnis už „Porsche 911 Carrera S“, turime jums blogų naujienų - „Mini“ mestą iššūkį „Porsche“ atmetė siūlydama susitikti tikrose lenktynėse.
„Porsche“ atmetė „Mini“ iššūkį
„Porsche“ atmetė „Mini“ iššūkį

Praeitą savaitę rašėme apie „Mini“ atstovybės Jungtinėse Amerikos Valstijose vadovo mestą iššūkį „Porsche“. Jimas McDowellas vaizdo įraše pakvietė „Porsche“ atvykti savo „911 Carerra S“ automobiliu į lenktynių trasą ir susirungti su „Mini Cooper S“.

Deja, į pranešimą spaudai „Porsche“ atsakė tik dar vienu pranešimu spaudai. „Porsche“ išplatino atsakymą, kuriame rašo: „Nepaisant to, kad šis iššūkis atrodo labai linksmas, mes ir toliau lenktyniausime kaip jau lenktyniaujame kelis dešimtmečius. Mes Jus mielai priimsime „Sebring“, „Le Mans“, „Daytona“ ar kitose sankcionuotose lenktynėse, kurių metu ant kortos pastatyta daugiau nei marškinėliai.“

Šiek tiek apmaudu, kad neišvysime dviejų puikių automobilių besirungiančių vienoje trasoje. Tačiau „Porsche“ atsakymas suprantamas. „Mini“ savo pardavimų ir reklamos strategijose nebijo būti išskirtiniai ir drąsūs, o „Porsche“ filosofijoje konservatyvumas įrašytas ryškiomis raidėmis.

Pranešimo pabaigoje „Porsche“ vaizdo įrašu primena apie savo, turbūt pačio sėkmingiausio lenktynėse gamintojo, patirtį. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius